Magneetband zelfklevend matchende 20 mm breed
Magneetband zelfklevend (matchend) per meter

Magneetband zelfklevend (matchend) per meter

2,90

Zelfklevend magneetband van 20 mm breed en kan per meter besteld worden. Dit magneetband heeft een even aantal magnetische polen zodat het tegen elkaar aan gebruikt kan worden. Ideaal voor onder andere horren.

Prijs is inclusief btw, exclusief verzendkosten

Vanaf 25 euro berekenen wij geen verzendkosten

90 dagen retourneren zonder vragen

Beschrijving

Zelfklevend magneetband (matchend) van 20 mm breed

Zelfklevende magneetband met een zeer sterke lijmlaag. Het magneetband is 20 mm breed en kan worden gebruikt voor het bevestigen van allerlei materalen. Heel geschikt voor het maken van horren door middel van magneettape.

Dit magneettape heeft een zeer sterke magnetisatie. Je kunt het gemakkelijk op maat maken meteen schaar of afbreekmes. Laat de lijmlaag minimaal 24 uur drogen voor het te belasten.

Dit magneetband is matchend, wat wil zeggen dat de polen zo zijn verwerkt dat het band ook tegen elkaar houdt. Het magneetband is natuurlijk ook rechtstreeks op metaal te gebruiken. Gebruik op metaal geeft een nog sterkere houdkracht.

Magneetband wordt veel gebruikt op plaatsen waar niet geboord mag worden. De zelfklevende lijmverbinding is zeer sterk. Het is een ideaal band voor op aluminium en kunststof kozijnen.

Ook scholen gebruiken graag dit band omdat in nieuwe schoolgebouwen vaak niet in de muren geboord mag worden. Hier wordt het band veel gebruikt in combinatie met onze zelfklevende metalen magneetstrips.

Je kunt magneetband per meter bestellen. We leven het aantal meters af aan één stuk, zodat het perfect op maat te knippen is. Let er op dat wanneer je het band dubbel gaat gebruiken, zodat het aan elkaar kleeft, er ook een dubbele hoeveelheid in lengte besteld moet worden.