Groothandel kansen bij MagneetjesWinkel.nl

Een unieke kans voor zakelijke klanten

Bij MagneetjesWinkel.nl begrijpen we dat ondernemen draait om het creëren van waarde en het realiseren van een gezonde marge. Daarom bieden we nu een exclusief wholesale programma aan voor zakelijke klanten die onze magnetische producten willen opnemen in hun assortiment.

Ontdek onze koelkastmagneten en magnetische vaasjes

Ons assortiment bevat onder andere koelkastmagneten die we in eigen beheer ontwikkelen. Deze producten zijn niet alleen een blikvanger op elke koelkast, maar ook een gegarandeerde favoriet in jouw winkel of webshop. Daarnaast zijn onze magnetische vaasjes ware hardlopers. Ze combineren functionaliteit met een stijlvol design en zijn daarmee een must-have voor iedereen die van een georganiseerd en sfeervol interieur houdt.

Exclusief voor ingeschreven ondernemers

Ben je ondernemer en in het bezit van een inschrijfnummer bij de Kamer van Koophandel? Dan kun je je inschrijven voor ons wholesale programma. Dit geeft je de mogelijkheid om onze populaire magnetische producten tegen aantrekkelijke prijzen aan te bieden en te verkopen.

Profiteer van een gezonde marge

Wij snappen dat de marge het verschil maakt. Daarom zorgen we ervoor dat je onze producten tegen een competitieve prijs kunt inkopen. Zo behoud je een gezonde marge en kun je jouw klanten blijven verrassen met kwalitatieve en innovatieve magnetische oplossingen.

De beste service en snelle levering

Kiezen voor MagneetjesWinkel.nl betekent ook kiezen voor uitstekende service. Onze klanten waarderen ons met een ruime 9+ en dat is niet voor niets. We zorgen voor een snelle levering en staan altijd klaar om je te ondersteunen met advies en service. Zo kun je zonder zorgen jouw klanten de beste ervaring bieden.

Sluit je aan bij de leukste magneten winkel van Nederland

Onze winkel in Ede is van maandag tot en met vrijdag geopend voor bezoek. Maar ook online zijn we altijd bereikbaar. Met gratis verzending bij bestellingen vanaf 75 euro binnen Nederland en een gemakkelijk retourbeleid binnen 90 dagen na ontvangst van je bestelling, maken we het je zo eenvoudig mogelijk.

Ben je klaar om jouw assortiment te verrijken met onze magnetische toppers? Neem contact met ons op voor meer informatie over het wholesale programma en begin vandaag nog met verkopen!

Neem de volgende stap:

  1. Bezoek onze website: MagneetjesWinkel.nl
  2. Ontdek ons assortiment en de mogelijkheden
  3. Stuur ons een mail met je gegevens of vul het contactformulier in
  4. Start met de verkoop van onze magnetische producten en geniet van een gezonde marge

Heb je vragen of wil je persoonlijk advies?

Neem gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden. Samen zorgen we ervoor dat jouw onderneming een magneet wordt voor succes!