Shopping Cart

Magneten

De magnetenspecialist in Ede voor magneten, vismagneten, magneetverf en magneetborden

De online magnetenspecialist

Wie een goede online magneten shop zoekt komt al snel uit bij de magnetenspecialist in Ede uit. Sinds oktober 2022 heeft de online magnetenshop MagneetjesWinkel hier een filiaal geopend waar je iedere werkdag binnen kunt stappen om het assortiment magneten te komen zien en ervaren. In de praktijk is het best lastig om uit dat grote assortiment in de webshop in te schatten welke sterkte magneet voor jouw doel geschikt is. Daarom maken veel klanten dankbaar gebruik van de mogelijkheid om binnen te lopen en de sterkte voor het doel uit te proberen.

Magneten kopen zonder risico

Bij MagneetjesWinkel kun je magneten kopen zonder het risico te lopen teleurgesteld te worden. Want wij vinden dat het belangrijk is dat je koopt wat je gebruiken kunt. Zijn ze niet sterk genoeg voor het doel? Blijkt achteraf dat je beter voor een andere soort of maat magneet had kunnen kiezen? We doen nooit moeilijk over retourneren.

Daarom hanteren we een retourtermijn van maar liefst 90 dagen. Zo heb je gewoon ruim de tijd je magneten te proberen en gaan we niet na veertien dagen zeuren dat je net een paar dagen te laat bent met terugsturen. Gewoon het retourenformulier insturen en wij regelen de rest tot in de puntjes.

Binnen één á twee werkdagen na ontvangst van je retour staat je geld weer op je rekening. Zoals het hoort.

Ons magneten assortiment

Wie aan magneten denkt kan vast binnen korte tijd tientallen toepassingen bedenken. MagneetjesWinkel vindt het de uitdaging om voor zoveel mogelijk toepassingen een passend aanbod te hebben. Dat maakt MagneetjesWinkel zonder twijfel de beste en meest uitgebreide magnetenshop van Nederland. En het aanbod wordt nog altijd iedere dag uitgebreid met nieuwe magneetoplossingen. We laten dit graag aan je zien:

Een whiteboard, magneetbord of magnetisch glasbord kopen?

Daarom kunnen natuurlijk niet de leuke interieur toepassingen van magneten ontbreken. Dus wie een mooi magneetbord zoekt die perfect past bij je inrichting, kan ook bij ons terecht. Een magneetbord is meestal van metaal en is er in verschillende vormen, zoals een rond magneetbord. Wie ook graag notities wil kunnen maken op het magneetbord kan kijken naar de mooie magnetische glasborden die we in de magnetenshop aanbieden.

Natuurlijk mogen de klassiek whiteboards die je in kantoren tegenkomt ook niet ontbreken. Deze voordelige oplossing om notities te kunnen maken en briefjes met een magneet vast te zetten kan ook heel erg van pas komen in de bijkeuken of natuurlijk je thuiswerkplek wanneer je aan het thuiswerken bent.

Magneetjes voor magneetborden

Zoek je magneetjes voor magneetborden? Op de metalen magneetborden zijn vrijwel al onze leuke magneetjes geschikt. Dat komt doordat wij bijna alle koelkastmagneetjes hebben laten voorzien van een Neodymium magneet. Hierdoor kun je ze perfect op je metalen bord gebruiken. Er blijven meerdere papieren op hangen wanneer je kiest voor koelkastmagneten van Neodymium.

Handige magneettape en magneetstrips

Maar er zijn natuurlijk meer mogelijkheden om door middel van magneten objecten op te hangen. Wanneer je graag tekeningen van je kinderen showt, of die leuke vakantiefoto’s een centrale plek in huis geeft, maar liever niet in de muren boort kan ook denken aan magnetische oplossingen. Met magneettape en zelfklevende magneetplaatjes kun je lichte voorwerpen als papier en karton overal waar je wilt bevestigen. Met onze zelfklevende metalen magneetstrips zorg je voor een magnetische ondergrond en op de achterzijde van het papier of karton plak je een stukje magneettape. Zo kun je met wat handigheid een hele collage bouwen.

Magneten speelgoed en magneetballetjes

Steeds meer ouders ontdekken magneten speelgoed en in ons filiaal komen de kinderen vaak kijken naar onze magnetenballetjes. Het is weer helemaal herontdekt en dat is niet verbazend. Magnetisme verwondert en het is steeds weer magisch om te effecten van tegenkracht en aantrekkingskracht te ontdekken. Zeker voor kinderen, maar ook veel ouders en opa’s en oma’s vinden het heerlijk om met kinderen de mooiste magnetische constructies te bouwen.

Dat kan onder andere heel geschikt met het Geomag magnetisch speelgoed. Er zullen weinig mensen zijn bij wie geen lampje gaat branden bij het zien van de (tegenwoordig gerecyclede!) plastic staafjes met magneetjes, de metalen tussenkogels en de kunststof tussenplaatjes. Menig basisschool heeft ze om de leerlingen met magnetisme kennis te laten maken. En misschien staan er ook wel hier en daar sets op zolder te verstoffen. Zonde! Haal ze naar beneden en vul ze aan met nieuwe sets!

Maar niet te vergeten ook de Neocube magneetballetjes. Ook wel Buckyballs genoemd. De 5mm kleine kogelmagneetjes zijn nog altijd heel populair. Bij ons zijn de magneetballetjes voordelig en in unieke kleurcombinaties te krijgen. Kleurcombinaties die nergens ander te vinden zijn!

Magneten voor magneetvissen

Een magneten shop die zegt een assortiment te hebben voor heel veel toepassingen kan natuurlijk niet om magneten voor magneetvissen heen. Daarom hebben we in de zomer van 2022 besloten ook hier een mooi assortiment magneten voor samen te stellen. Uniek is dat je ook voor magneetvissen bij ons kunt huren! Zo geven we je de mogelijkheid om het magneetvissen eerst een keer uit te proberen voordat je investeert in één van de mooie magneetvissets. Maar natuurlijk ook leuk om te ondernemen als kinderfeestje of op een actieve dag!

ONZE WINKEL IN EDE

is maandag t/m vrijdag geopend zodat je onze magneten kunt ervaren.

GRATIS VERZENDING

bij bestellingen vanaf 25 euro binnen Nederland

GEMAKKELIJK RETOUR

binnen 90 dagen na ontvangst van je bestelling bij je thuis en binnen NL.

VEILIG BETALEN IN DE SHOP

via beveiligde verbindingen naar je bank