Show Filters

Toont alle 7 resultaten

 • Neocubes magneetballetjes glow in the dark
  16,90 Ja, dit wil ik!
 • Neocubes magneetballetjes 5mm
  16,90 Ja, dit wil ik!
 • Neocubes magneetballetjes 5mm
  16,90 Ja, dit wil ik!
 • Neocubes magneetballetjes 5mm
  16,90 Ja, dit wil ik!
 • Neocubes magneetballetjes 5mm
  16,90 Ja, dit wil ik!
 • Neocubes magneetballetjes 5mm
  16,90 Ja, dit wil ik!
 • Neocubes magneetballetjes 5mm
  16,90 Ja, dit wil ik!
Show Filters

Toont alle 7 resultaten

Bouwen met Neocube magnetische balletjes stimuleert de hersenen!

Wie eenmaal met het magische Neocube magneetballetjes speelgoed in de weer is geweest, zal merken hoe leuk het is om met de handen bezig te zijn en je hersenen te laten kraken. Want al spelenderwijs ontdek je de aantrekkingskracht van magneten en leer je de leukste creaties te bouwen met de kleine magneetballetjes. Voor jong en oud uren plezier om lekker bezig te zijn en even te ontspannen.

Neocube 5mm magneetballetjes

De 5 mm. kleine magneet balletjes worden geleverd in een kubus met 216 balletjes. In veel winkels worden de balletjes van 3 mm. aangeboden, maar die zijn eigenlijk te klein om handig bouwwerkjes mee in elkaar te zetten.

Bij MagneetjesWinkel.nl hebben we de 5 mm gekleurde Neocube magneetballetjes op voorraad, in diverse kleuren en altijd geleverd in een handig tinnen bewaarblikje. Natuurlijk hebben we ook de Regenboog magneetballetjes voor je in de shop, maar ook diverse echt unieke kleurcombinaties die je verder nergens te koop vindt!

“Mijn kleinzoon en zijn vriendje hebben er een hele namiddag mee gespeeld. Zeer positief want anders doet hij niks anders dan op zijn GSM zitten of computerspelletjes spelen. Prijs was ook zeer gunstig. Ergens anders betaal je al gauw 25 euro. Een grote aanrader voor grotere kinderen.”Geverifieerde recensie van Monique uit België

Neocube magneetballetjes van de magnetenspecialist

De Neocube magneetjes die wij verkopen zijn gecontroleerd worden altijd snel verzonden. Vanaf twee setjes betaal je al geen verzendkosten meer. Maar natuurlijk kun je de magneetballetjes ook bij ons ophalen in de winkel in Ede. Dan kun je meteen alle kleuren eerst bekijken voordat je een keuze maakt. We zijn iedere dag van maandag t/m vrijdag geopend van 10:00 uur tot 17:30 uur.

Veel gestelde vragen over magneetballetjes

Hoe duur zijn magneetballetjes?
Omdat magneetballetjes een hype is worden ze soms voor veel te hoge prijzen aangeboden. Bij ons zijn de magneetballetjes € 14,90 – € 16,90, afhankelijk van de kleur. We garanderen je een redelijke prijs, je betaalt bij ons nooit te veel.

Buckyballs kopen of vergelijkbare magnetische balletjes?
Magneetballetjes worden ook wel Buckeyballs genoemd. Het gaat dus om precies hetzelfde product. Andere benamingen die je voor magnetische balletjes ook wel tegen kunt komen zijn: Nanobots, Neoballs of Neocubes.

Zijn Neocubes gevaarlijk?
Magneetballetjes zijn heel klein en mogen niet worden ingeslikt en daarmee zijn ze niet geschikt als kinderspeelgoed voor de allerkleinsten. Er zijn winkels zoals Bol.com die daarom geen magneetballetjes verkopen.

Voor ons geldt dat we aannemen dat hiermee het magnetisch speelgoed niet van tieners afgenomen hoeft te worden. De uiteindelijke koper is vanzelfsprekend verantwoordelijk voor normaal gebruik van de magneetballetjes.

Bestaan er ook fluorescerende magneetballetjes?
Fluorescerende magneetballetjes zijn Neocubes die licht geven in het donker. Glow in the dark, noemen wij ze in de magnetenshop. We hebben ook fluorescerende magneetballetjes in het assortiment.