Kleine magneetjes

Magneet Magneetjes Neodymium magnet magneetjeswinkel

Kleine magneetjes

Op zoek naar kleine magneetjes? Wij hebben hele sterke voor je in het assortiment!

Kleine magneetjes hoeven niet alleen maar klein en fijn te zijn. Wij weten namelijk dat klein en fijn ook heel erg sterk is. Dat zijn namelijk de Neodymium magneetjes die een enorme kleefkracht kunnen hebben. Dat is handig!

Neodymium is de grondstof van deze magneetjes. Het is de sterkste magneet die op aarde gewonnen wordt. Neodymium wordt daarom ook vaak in de industrie gebruikt. Het kan enorme hitte aan zonder dat de kracht minder wordt. En een echt grote Neodymium magneet kan zonder problemen honderden kilo’s vasthouden.

Kleine Magneetjes

Nu zal je voor huishoudelijk of kantoorgebruik natuurlijk niet deze krachten nodig hebben. Daarom zijn er ook verschillende sterktes in Neodymium magneten en speelt de grootte van een dergelijke magneet natuurlijk ook een rol. Maar als je kleine magneetjes zoekt, die klein zijn maar toch behoorlijk wat vast kunnen houden, dan kunnen wij je helpen. We noemen ze onze Power magneten.

De magneetjes zijn er in meerdere vormen. De meest bekende zijn de kleine ronde schijfmagneten. Ze zijn er in verschillende diameters. Maar ook vind je in onze webshop blokjes, staafjes en de push-pin met extra kracht.

Bekijk de kleine supermagneetjes

Sterk en elegant

De kleine magneetjes die we verkopen worden steeds meer gebruikt door musea en tijdens tentoonstellingen. Het fijne van de supermagneetjes is dat ze niet opvallen en door kun kracht toch best wat gewicht kunnen houden. Grote foto’s, posters of banners houden ze met elkaar perfect op hun plaats. En ook al heb je misschien een aantal nodig om het geheel netjes recht te laten hangen, ze vallen niet op. Daarom zijn ze erg geliefd en wordt er graag mee gewerkt door fotografen, ontwerpers en mensen uit de grafische industrie.

De grootte van de magneetjes zeggen dus lang niet alles. Kleine magneetjes kunnen in veel gevallen ook de juiste keuze te zijn als je op zoek bent naar de beste magneten. Groot of klein, de kwaliteit is belangrijker. Want of een magneetje geschikt is voor het doel waarvoor je het gebruikt, hangt meer af van de grondstof en daarmee de kwaliteit.

Naar de winkel

Vragen over kleine magneetjes?

Heb je een vraag over onze magneten? Vul dan gerust ons contactformulier in. We nemen na ontvangst zo snel mogelijk contact met je op om je vragen te beantwoorden.

Contactformulier

Contact
Voor en achternaam
Schrijf hier je vraag of bericht aan MagneetWinkel.nl
Trefwoorden