Show Filters

Toont alle 8 resultaten

 • Rookmelder magneet voor bevestiging van je rookmelder of brandmelder op iedere plaats in huis
  4,50 Ja, dit wil ik!
 • Zelfklevende magneetplaatjes
  0,701,90 Ja, dit wil ik!
 • Zelfklevende-blokmagneet-25x10x1
  0,52 Ja, dit wil ik!
 • Zelfklevende schijfmagneet 6x1mm MagneetjesWinkel.nl
 • Zelfklevende schijfmagneet 10x1mm MagneetjesWinkel.nl
 • Zelfklevende schijfmagneet 10x1mm MagneetjesWinkel.nl
 • Zelfklevende schijfmagneet Neodymium 15x2mm MagneetjesWinkel.nl
  0,76 Ja, dit wil ik!
 • Zelfklevende Schijfmagneet 20x2mm MagneetjesWinkel.nl
  1,20 Ja, dit wil ik!
Show Filters

Toont alle 8 resultaten

Zelfklevende magneten met een sterke 3M lijmlaag

Zelfklevende magneten kun je op vrijwel iedere gladde ondergrond gebruiken. De zelfklevende magneten zijn voorzien van een sterke lijmlaag van 3M, de specialisten is kleeflagen.

Op iedere zelfklevende magneet is een schutblaadje aangebracht die de lijm beschermd. Deze is eenvoudig te verwijderen, waarna de magneet op een schone, droge ondergrond geplakt kan worden.

Goede hechting van de zelfklevende magneten

De lijm moet hierna zeker 24 uur drogen voor een sterke lijmverbinding met de ondergrond. Voor de zwaardere magneten met meer trekkracht adviseren we een minimale droog- en hechtingstijd van twee tot drie dagen.

Zelfklevende magneten in meerdere maten

De zelfklevende magneten zijn te krijgen in meerdere maten. De kleine zelfklevende magneten N35 zijn erg geschikt voor sluitingen van mappen en andere lichte toepassingen. Deze magneetjes worden per stuk verkocht, maar altijd in paren.

Dat betekent dat steeds een wisselende pool is verlijmd. Daarom zorgen we ervoor dat we de even aantallen altijd in paren verzenden. De prijs is wel per stuk.

Bestel je bijvoorbeeld twintig stuks van de zelfklevende magneet, dan ontvang je tien magneetjes waarbij de noordpool is verlijmd en tien stuks waarbij de zuidpool is verlijmd. Je hebt dan tien tegen elkaar sluitende magneet setjes.

Grote maat als zelfklevende magneet

De grotere maten zelfklevende magneten zijn zwaarder van kwaliteit en hebben de sterke Neodymium waarde N35. Ook deze worden in tegenstellende polen geleverd.