Filteren

Toont alle 5 resultaten

 • Zelfklevende magneetplaatjes
  0,701,98 Ja, dit wil ik!
 • Zelfklevende schijfmagneet 6x1mm MagneetjesWinkel.nl
 • Zelfklevende schijfmagneet 10x1mm MagneetjesWinkel.nl
 • Zelfklevende schijfmagneet Neodymium 15x2mm MagneetjesWinkel.nl
  0,59 Ja, dit wil ik!
 • Zelfklevende Schijfmagneet 20x2mm MagneetjesWinkel.nl
  1,20 Ja, dit wil ik!
Filteren

Toont alle 5 resultaten

Zelfklevende magneten kun je op vrijwel iedere gladde ondergrond gebruiken. De zelfklevende magneten zijn voorzien van een sterke lijmlaag van 3M, de specialisten is kleeflagen. Op iedere magneet is een schutblaadje aangebracht die de lijm beschermd. Deze is eenvoudig te verwijderen, waarna de magneet op een schone, droge ondergrond geplakt kan worden. De lijm moet hierna zeker 24 uur drogen voor een sterke lijmverbinding met de ondergrond. Voor de zwaardere magneten met meer Trekkracht adviseren we een minimale droog- en hechtingstijd van twee tot drie dagen.
De zelfklevende magneten zijn te krijgen in twee soorten magneet. De zelfklevende magneetjes N35 zijn erg geschikt voor sluitingen van mappen en andere lichte toepassingen. Deze magneetjes worden per stuk verkocht, maar altijd in paren. Dat betekent dat steeds een wisselende pool is verlijmd. Daarom zorgen we ervoor dat we de even aantallen altijd in paren verzenden. De prijs is wel per stuk. Bestelt u bijvoorbeeld twintig magneetjes, dan ontvangt u tien magneetjes waarbij de noordpool is verlijmd en tien stuks waarbij de zuidpool is verlijmd. U heeft dan tien tegen elkaar sluitende magneet setjes.
De tweede soort zelfklevende magneten zijn zwaarder van kwaliteit en hebben de klasse N52, de sterkste in hun soort. Deze polen zijn niet afzonderlijk verlijmd. U kunt hierbij dus niet kiezen of u een noord- of een zuidzijde verlijmd ontvangt. Voor gebruik op metaal is dit verder ook niet van belang.