Shopping Cart

Magneten voor magneetverf

Als je op zoek bent naar magneetverf magneten is het belangrijk dat je voor sterke magneetjes kiest. Hoewel goede magneetverf een behoorlijk sterk effect kan hebben is het eindresultaat met magneetverf niet te vergelijken met bijvoorbeeld het gebruik van een metalen plaat als magneetbord. De juiste keuze voor sterke magneetjes is dus heel belangrijk als je zoekt naar de geschikte magneetverf magneten.

Maar alle magneten zijn toch geschikt voor magneetverf?

Misschien vraag je jezelf af waarom niet alle magneten geschikt zijn voor magneetverf. Zoals hierboven al aangegeven is magneetverf dus niet te vergelijken met een metalen magneetbord. Dit betekent dat zwakkere magneten soms niet sterk genoeg zijn om de magnetische verbinding met de magneetverf aan te gaan. In de verf is metaalpoeder toegevoegd dat nooit geheel te vergelijken valt met een geheel metalen ondergrond. In het artikel over het maken van een magneetmuur vertellen we ook hier meer over.

Magneetverf MAGnificentPain Verf voor Magneten 3

Zwakkere magneten zijn veelal ferriet magneten. Deze zwartkleurige magneten zijn veel minder sterk dan de magneten die we voor magneetverf aanraden. Ferriet magneten zijn meestal heel goedkoop en te vinden bij de huishoudzaken zoals Blokker en prijsvechters als Action en Hema. Ook die leuke magneetjes die je in je vakantieland als souvenir koopt kun je vrijwel nooit goed gebruiken. Ze zijn vaak wel geschikt als decoratie, maar wanneer je bijvoorbeeld blaadjes papier of foto’s wilt ophangen zal blijken dat ze niet sterk genoeg zijn.

Wat zijn geschikte magneetverf magneten?

Als je magneetverf hebt gebruikt en je bent op zoek naar een goede magneet, dan kan je het beste kiezen voor Neodymium magneten. Dat zijn de juiste magneten die sterk genoeg zijn. Neodymium magneten zijn de sterkste die op aarde gewonnen kunnen worden. Neodymium magneten komen veelal uit China, waar deze zeldzame grondstof gewonnen wordt. In onze shop verkopen we veel magneetjes die je kunt gebruiken.

Ruime keuze in sterke magneten!

In de webshop vind je een heel ruime keuze geschikte sterke magneten. We hebben niet alleen de ‘kale’ technische magneetverf magneten, die veel gebruikt worden in de industrie, maar ook heel leuke deco-magneetjes die voorzien zijn van zo’n sterke Neodymium magneet. Dat maakt de keuze veel groter om van je magneetbord een vrolijk en kleurrijk bord te maken. Kijk dus in de winkel voor alle mogelijkheden en kies de magneetjes die je het mooist vindt uit voor je project!

Leuke ideeën voor op magneetverf:

  • Clips met magneet koper met ferriet magneet en kleine clip 3 cm
    5,90 Ja, dit wil ik!
  • Magneetje Voorjaars bloemen met sterke Neodymium magneet koelkastmagneet
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ONZE WINKEL IN EDE

is maandag t/m vrijdag geopend zodat je onze magneten kunt ervaren.

GRATIS VERZENDING

bij bestellingen vanaf 25 euro binnen Nederland

GEMAKKELIJK RETOUR

binnen 90 dagen na ontvangst van je bestelling bij je thuis en binnen NL.

VEILIG BETALEN IN DE SHOP

via beveiligde verbindingen naar je bank