Show Filters

Toont alle 9 resultaten

 • Magneetverf Magnificentpaint Verf Voor Magneten 0.5 Ltr
  22,9032,90 Ja, dit wil ik!
 • magneetverf magpaint 1 liter
 • magneetverf verfpakket compleet met magnificent paint
 • 9,90 Ja, dit wil ik!
 • Anza verfroller 10 cm vilt
  3,65 Ja, dit wil ik!
 • 1,75 Ja, dit wil ik!
 • verfbakje
  1,50 Ja, dit wil ik!
 • Verfbeugel
  1,95 Ja, dit wil ik!
 • 1,70 Ja, dit wil ik!
Show Filters

Toont alle 9 resultaten

De magie van magneetverf

Magneetverf geeft je de mogelijkheden vrijwel iedere ondergrond geschikt te maken voor het gebruik van je sterke magneten. Of je nou denkt aan een magnetisch schoolbord of je wilt een volledige wand geschikt maken voor je magnetische plannen, het is allemaal mogelijk! We verkopen alles wat je klus nodig hebt, van de juiste rollertjes tot een compleet DIY verfpakket aan toe. Dat maakt je klus nog gemakkelijker te klaren!

Als je aan de slag gaat wil je natuurlijk ook graag de juiste rollers en andere verfgereedschappen gebruiken. Want wie met verf aan de slag gaat heeft het halve werk met het juiste materialen. Daarom hebben we ook in het assortiment de juiste rollers, bakjes, houders en afplaktape voor je opgenomen. Zo kun je alles gemakkelijk mee bestellen en weet je zeker dat je met de juiste spulletjes je klus tot een succes maakt.

Tip: hoe meer lagen magneetverf je aanbrengt, hoe sterker de ondergrond wordt. Meer lagen magneetverf betekent dus een betere hechting van je magneten. Breng magneetverf in tenminste drie lagen aan.

De magie van magneetverf ervaar je natuurlijk pas echt als je klaar bent met de klus. Na de laatste laag kun je misschien haast niet wachten tot je de magneten kunt gaan gebruiken. Toch kun je het beste nog 24 uur de magneetverf laten drogen. Dan zijn de meeste vluchtige stoffen wel uit de ondergrond verdampt en kun je zonder problemen je magnetische muur of magneetbord testen. Gebruik hiervoor sterke Neodymium magneten die we in onze webshop leveren. Dan weet je zeker dat je juiste kwaliteit en sterkte gebruikt en dat je magneten niet zomaar weer van het oppervlakte afglijden. Vraag hiervoor gerust ons advies!

De magneetverf is bedoeld om over te schilderen in een kleur die je zelf kiest. Sommige klanten willen graag de grijze kleur van de verf behouden. Dat kan natuurlijk, maar het is wel goed te weten dat door het metaalpoeder in de verf een bepaald effect achterblijft. Dat zie je vooral wanneer het licht langs het oppervlakte valt. Dat noemen we strijklicht. Hierdoor ontstaat een reflecterend effect waarbij je het idee krijgt dat je de strepen in de verf blijft zien. Natuurlijk is het ook mogelijk om de verf in een mooie antraciet kleur grijs over te verven, die dicht komt bij de kleur van de verf. Dat geeft een mooie rubuuste indruk die erg goed past bij een industriële sfeer.

Tip: Koop een wasbare muurverf om de magneetverf mee over te schilderen. Dat zorgt ervoor dat je de magetische ondergrond ook eens met een sopje kunt afnemen als het door het gebruik wat smoezelig wordt.

Magneetverf opbrengen doe je het beste met een kortharige veloursroller. Wij kiezen hierbij voor een Anza-verfroller vanwege de uitstekende ervaringen met deze verfroller. Nog handiger is het complete verfpakket dat we speciaal hebben samengesteld. Hierin vind je werkelijk alles wat je nodig hebt en weet je zeker dat je de juiste materialen van een goede kwaliteit in huis haalt.

Goede magneten voor magneetverf zijn Neodymium magneten. Natuurlijk hebben we in de webshop ook de geschikte magneet voor magneetverf in het assortiment. Vrijwel elke sterke Neodymium magneet is geschikt voor je magneetmuur of magneetbord. Wil je extra advies? Neem dan gewoon even contact met ons op.

Kortom, houd rekening met de volgende zaken het aanbrengen van magneetverf:

 • Een kortharige veloursroller is het beste om de verf aan te brengen. We adviseren Anza verfroller te gebruiken die je ook in de shop vindt.
 • Neem niet een te grote roller omdat de verf zwaar in gewicht is. Door het ultrafijne ijzerstof is het meestal te zwaar om een grote witroller te gebruiken.
 • Laat de verf tussen de lagen door minimaal 4 uur drogen.
 • Hoe meer lagen je aanbrengt, hoe beter magneten op het oppervlakte blijven kleven.
 • Na de laatste laag laat je de verf minimaal 24 uur drogen voordat de verf wordt belast. Dit voorkomt zeker bij zeer sterke magneten dat de ondergrond nog niet goed is uitgehard en het metaalstof met de magneet losraakt.
 • Na 24 uur kun je ook eventueel nog een topkleur aanbrengen. Wat ook leuk is: breng schoolbordverf aan zodat je het oppervlakte met krijt kunt bewerken!

Als je magneetverf koopt bij MagneetjesWinkel.nl ben je verzekerd van de allerbeste service en van de allerbeste kwaliteiten magneetverf.

We helpen je graag bij alles wat je nodig hebt. Zo kun je gratis leunen op de uitstekende adviezen van onze verfspecialist, die je graag (ook telefonisch) helpt bij al je vragen.

Onze specialist heeft ruim 25 jaar ervaring in de schildersbranche en kan je alles over de verwerking van de magneetverf vertellen.

Je kunt hem altijd bereiken via e-mail op ons e-mailadres klanten[a]magneetjeswinkel.nl.

En als je benieuwd bent hoe we anderen hebben geïnspireerd met onze magneetverf? Neem dan vooral ook een kijkje op onze inspiratiepagina in de shop!