Kentekenplaat magneten

Kentekenplaat magneten

Je kenteken bevestigen met magneten? Dat kan handig zijn als je op een aanhanger verschillende kentekens gebruikt. Of wanneer je met je oldtimer of bijzondere auto een show bezoekt. Je schermt je kenteken dan af met onzichtbaar geplaatste kenteken magneten. Lees bij het product hoe je de kenteken magneten kunt bevestigen.
 • Een show kentekenplaat die met magneten over de bestaande kentekenplaat stevig wordt vastgemaakt

  Kentekenplaat magneten (set met lijm)

  Een kentekenplaat tijdelijk over de oude kentekenplaat plaatsen kan perfect met deze set kentekenplaat magneten. Een complete set met de juiste zeer sterke kentekenplaat magneet die je nodig hebt en bijbehorende zelfklevende metalen plaatjes als tegenstuk achter je aluminium kentekenplaat.

  Voordelige verzending via pakketdienst voor € 6,90

  18,75
 • Een show kentekenplaat die met magneten over de bestaande kentekenplaat stevig wordt vastgemaakt

  Kentekenplaat magneten (set zonder lijm)

  Een kentekenplaat tijdelijk over de oude kentekenplaat plaatsen kan perfect met deze set kentekenplaat magneten. Een complete set met de juiste zeer sterke kentekenplaat magneet die je nodig hebt en bijbehorende metalen plaatjes als tegenstuk achter je aluminium kentekenplaat.

  (Deze set wordt zonder lijm geleverd, ideaal voor tweede kentekenplaat op dezelfde auto i.c.m. de set met de juiste lijm.)

  Verzending met pakketdienst voor € 6,90

  14,00

Kentekenplaat magneten kopen

Wil je jouw kentekenplaat snel en veilig kunnen wisselen zonder permanente aanpassingen aan je auto? Dan zijn de kentekenplaat magneten van MagneetjesWinkel.nl de ideale oplossing. Perfect voor gebruik op aanhangers of tijdens autoshows met je oldtimer of speciale voertuig.

Eenvoudige Installatie

De installatie van onze kentekenplaat magneten is een fluitje van een cent. Je hoeft niet te boren of te schroeven, wat betekent dat je auto onbeschadigd blijft. Plaats simpelweg de magneten op de gewenste plek op de kentekenplaat en je bent klaar om te gaan.

Krachtig en Duurzaam

Onze magneten zijn vervaardigd uit hoogwaardig neodymium, bekend om zijn sterke magnetische kracht. Ze zorgen ervoor dat je kentekenplaat stevig en veilig bevestigd blijft, zelfs tijdens het rijden onder diverse weersomstandigheden.

Voordelen van onze Kentekenplaat Magnetenset

 • Snelle montage en demontage: Ideaal voor wie regelmatig van kentekenplaat wisselt.
 • Geen schade: Geen boor- of schroefwerk nodig, dus geen schade aan je voertuig.
 • Sterke bevestiging: De neodymium magneten houden je kentekenplaat stevig op zijn plaats.
 • Universeel toepasbaar: Geschikt voor alle soorten kentekenplaten.
 • Mooi afgewerkt: De magneten zijn onzichtbaar eenmaal geplaatst.

Bij MagneetjesWinkel.nl bieden we verschillende sets kentekenplaat magneten aan, met of zonder lijm, afhankelijk van je behoeften. Onze klantenservice staat klaar om je te helpen de juiste keuze te maken.

En wil je zien hoe de magneten in de praktijk werken? Kijk dan zeker eens op de Instagram pagina van Het Zonnetje!

Bestel Vandaag Nog

Bestel je kentekenplaat magneten gemakkelijk online bij MagneetjesWinkel.nl. De magneten worden in de regel binnen 1 á 2 dagen verzonden. Ontdek het gemak en de efficiëntie van magnetische kentekenplaathouders en maak je klaar voor je volgende evenement of rit met gemak.