Een whiteboard weekplanner met zeven dagen in de week

Whiteboard magneten

Sterke whiteboard magneten nodig?

Ben je helemaal klaar met die zwakke whiteboard magneten die maar net een paar velletjes papier kunnen vasthouden? Stop dan met zoeken naar een oplossing, want die heb je hier gevonden. Wij hebben namelijk whiteboard magneten die een stuk sterker zijn dan de magneten die je bij de lokale kantoorwinkel of bij de Action tegenkomt. Sommige van onze magneten kunnen met gemak tot wel 20 vellen papier vasthouden dankzij hun hoge draagkracht.

Neem ook zeker een kijkje bij onze ruime selectie aan whiteboards. Of je nu iets zoekt voor op kantoor of voor je thuiswerkplek, bij MagneetjesWinkel.nl vind je gegarandeerd de beste magneten voor al je whiteboard-behoeften.

Whiteboardmagneten kopen

Whiteboardmagneten zijn onmisbaar in elk kantoor, klaslokaal of thuiswerkplek. Ze bieden een eenvoudige en effectieve manier om notities, herinneringen of belangrijke documenten zichtbaar te maken. Maar niet alle whiteboard magneten zijn gelijk gemaakt. Veel mensen ervaren frustratie wanneer hun magneten niet sterk genoeg blijken te zijn om meer dan een paar vellen papier vast te houden. Gelukkig is er een oplossing.

Waarom kiezen voor kwalitatieve whiteboard magneten?

Kwalitatieve whiteboard magneten, zoals die van MagneetjesWinkel.nl, onderscheiden zich door hun superieure kracht en duurzaamheid. Deze magneten zijn niet alleen sterker dan de standaard magneten die je misschien vindt bij lokale winkels of de Action, maar ze zijn ook ontworpen om lang mee te gaan.

Voordelen van sterke whiteboard magneten

  • Hoge draagkracht: Ze kunnen moeiteloos meerdere vellen papier vasthouden, tot wel 20 stuks.
  • Duurzaamheid: Gemaakt om lang mee te gaan, zodat je niet elk jaar nieuwe hoeft te kopen.
  • Veelzijdigheid: Geschikt voor gebruik op elk magnetisch oppervlak, niet alleen whiteboards.

Sterke whiteboard magneten

Whiteboardmagneten met een zeer sterke kleefkracht, zodat ze op je whiteboard meerdere vellen papier kunnen vasthouden. Dat is wat je in ons assortiment whiteboard magneten tegenkomt. Onze magneten voor je whiteboard zijn daarom sterker dan de magneten die je vaak bij de kantoorboekhandel kunt kopen.

Je vindt bij ons whiteboard magneten met een handige papierclip, ook in de mooi klassiek vormgegeven ‘architect’ clips. Het kleine, maar zeer sterke Neodymium magneetje aan de achterzijde zorgt voor een sterke kleefkracht op ieder whiteboard.

Verschillende soorten magneten

We hebben een groot assortiment magneten die je perfect op een whiteboard kunt gebruiken. Ook zijn er verschillende accessoires voor die je helpen het bord zo optimaal te benutten. In het assortiment whiteboard magneten onderscheiden we een aantal soorten:

  • Ronde klassieke whiteboardmagneten. Voorzien van een kunstof kap in allerlei kleuren verkrijgbaar. Ook handig om ze als een soort damstenen te gebruiken en zo overzicht in bijvoorbeeld planning te krijgen. Vaak krijgt dan iedere kleur een eigen betekenis
  • Magneet met een clip in allerlei maten. Perfect voor het vasthouden van een stapeltje papieren of een rapport van meerdere bladzijdes
  • Staafmagneten om meerdere vellen papier vast te houden. Een staafmagneet is handiger van het bord weg te nemen maar is ook sterk door de vorm van de magneet. Het magnetisch veld aan de uiteinden is in verhouding veel groter dan van een schijfvorige whiteboardmagneet
  • Blokjes in verschillende maten zijn ook de sterkere magneten en heel geschikt voor op een whiteboard. De kleinste maat valt ook haast niet op.
  • Push pin magneten, de welbekende gekleurde pionvormige magneetjes. Klein en handig en net als de klassieke whiteboardmagneet heel goed te gebruiken op een whiteboard als planbord.

Ons assortiment

Bij MagneetjesWinkel.nl vind je een breed assortiment aan whiteboard magneten. Van kleine, subtiele magneten voor persoonlijk gebruik tot grote, krachtige magneten voor professionele toepassingen. Hier zijn enkele van onze populairste opties:

Whiteboard magneten voor je glasbord?

Vraag je je af of standaard whiteboard magneten ook op je magnetische glasbord werken? Helaas, die zijn meestal niet sterk genoeg. Voor glasborden heb je speciale Neodymium magneten nodig die krachtig genoeg zijn om te blijven hangen. Neem een kijkje in ons assortiment voor de perfecte magneten voor jouw glasbord.

Whiteboarden voor elk moment

Een whiteboard is niet alleen onmisbaar op kantoor, maar bewijst ook thuis zijn nut. Veel mensen hebben een compact whiteboard in de bijkeuken of het washok om boodschappenlijstjes, briefjes of kaartjes op te bewaren. Met een whiteboardstift schrijf je gemakkelijk tijdelijke notities. Ontdek onze diverse maten whiteboarden op voorraad.

Waarom MagneetjesWinkel.nl?

Bij MagneetjesWinkel.nl zijn we gepassioneerd over onze producten. We begrijpen de frustratie van zwakke magneten en bieden daarom alleen producten aan die voldoen aan onze hoge standaarden van kracht en duurzaamheid. Onze klanten waarderen ons voor onze kwaliteit, service en het brede assortiment. Of je nu op zoek bent naar een paar sterke magneten voor thuis of een grote hoeveelheid voor op kantoor, bij ons ben je aan het juiste adres.

Ontdek het zelf. Bezoek onze webshop en ervaar de kracht van kwalitatieve whiteboard magneten. Met MagneetjesWinkel.nl zijn je notities altijd veilig en zichtbaar.