Magneten-op-glasbord-standalone

Magneten voor glasbord

Als je een glazen magneetbord hebt, ben je er misschien achter gekomen dat je gewone magneten gewoon niet sterk genoeg zijn. Maak je geen zorgen, wij hebben de geschikte oplossing voor je.

Grotere Neodymium magneten zijn namelijk de enige soort magneten die sterk genoeg zijn om jouw vellen papier of notities stevig aan je magnetisch gladbord vast te houden. Deze magneten zijn geschikt vanwege hun grootte en samenstelling en zijn daardoor perfect geschikt voor gebruik op glasborden.

Upgrade vandaag nog jouw magnetisch glasbord met onze hoogwaardige magneten!

Welke magneten voor een magnetisch glasbord?

Als je op zoek bent naar geschikte magneten voor jouw glasbord, is het van groot belang om de juiste keuze te maken. Hoewel ferriet magneten en kleinere Neodymium magneten geschikt zijn voor algemene toepassingen, zijn ze niet krachtig genoeg zijn wanneer er glas voor het metaal is geplaatst.

Gelukkig bieden zwaardere Neodymium magneten de optimale prestaties en gebruiksgemak voor jouw glazen magneetbord.

Deze magneten zijn niet alleen groter dan de standaard magneten, maar hebben bovendien meer kracht, waardoor ze beter geschikt zijn voor jouw specifieke doeleinden.

Bij MagneetjesWinkel begrijpen we het belang van de juiste magneet voor jouw toepassing. Wij bieden dan ook een breed assortiment van geschikte magneten aan, zodat jij de perfecte magneet voor jouw behoeften kunt vinden. 

Onze klantenservice staat altijd voor je klaar om te adviseren en te helpen bij de keuze van de juiste magneet, en zo bij te dragen aan de optimale functionaliteit van jouw glasbord.