Shopping Cart

Corsagemagneet: Corsage met 2 magneten bevestigen

Waarom een corsagemagneet kopen? De tijd dat corsages met een speldje werden bevestigd ligt gelukkig achter ons. Wanneer je speciaal voor een bruiloft of andere officiële, feestelijke bijeenkomst je in je nieuwe outfit meldt, heb je natuurlijk liever geen gaatje in je jasje of nieuwste jurkje. Corsagemagneten bieden de uitkomst. Gemakkelijk in gebruik, sterk genoeg, ook voor dikkere stofsoorten en zonder beschadigen te gebruiken.

Corsage met magneet bevestigen
corsagemagneten

Veel bloemisten bieden de corsagemagneten standaard aan. De prijs van een corsage met magneet of met een speldje is ongeveer hetzelfde. Voor de meeste corsages zal één magneet in de corsage al genoeg zijn. Wanneer er zwaardere bloemen zoals een roos gebruikt worden, kan het beter zijn gebruik te maken van twee corsagemagneten. In dat geval wordt er één op ongeveer 1/3e van de onderkant geplaatst, en een magneet op ongeveer 1/3e van de bovenzijde.

Als tegenstuk achter de stof gebruik je een tweede magneet. Hiervoor kun je dezelfde geschikte maat van een corsagemagneet gebruiken. Een metalen tegenplaatje raden we af omdat twee magneten samen een veel sterkere kracht hebben. Je hebt dus voor één corsage twee magneten nodig en voor een bloemcorsage met een zwaardere bloem 4 losse magneten.

Corsagemagneet kopen

Wij bieden de corsagemagneten aan in een speciale set van 2 magneten. Veel bloemisten verkopen setjes die bestaan uit een losse magneet en een metalen tussenplaatje. Wij hebben gekozen voor een setje van 2 magneten die met de juiste polen een sterkere verbinding geven en daarmee geschikt zijn voor meerdere soorten stoffen.

Corsage magneet aanbrengen achterzijde

Op de foto zie je een voorbeeld waarbij de bloemist gebruik heeft gemaakt van twee magneten. De zichtbare magneten zijn de tegenstuk-magneten. 

Aan de onderzijde van de corsage, bij de stelen van de bloemen, heeft de bloemist een magneet onder het touw waarmee de stelen zijn afgebonden geplaatst.

Aan de bovenzijde heeft de bloemist van een stukje ijzerdraad een oog gevouwen en op het oog een magneetje geplaatst. 

Op de foto hieronder zie je hoe achterzijde er uit ziet met de in de corsage gewikkelde magneten.

Voor bloemisten, bedrijven en andere grote afnemers kunnen we natuurlijk altijd een offerte maken. Heb je als particulier meer dan 50 sets nodig, dan ontvang je in je winkelmand een mooie korting. 

Meer advies nodig over de toepassingen van magneten? Of wil je meer weten over onze corsagemagneten, neem dan gewoon even contact met ons op. We helpen je graag verder!

Corsage met weggewerkte corsagemagneet

Corsagemagneten en een pacemaker

Mensen met een pacemaker mogen geen corsage dragen die voorzien zijn van een corsagemagneet. Een sterke magneet in de buurt van een pacemaker zal problemen geven en de pacemaker ontregelen.

Over het algemeen geldt dat magneten in huis geen invloed hebben op pacemakers. Denk hierbij maar aan de grote Neodymium magneten die ook in geluidsboxen zitten. Wanneer er op afstand gebruik wordt gemaakt van sterke Neodymium magneten hoef je niet bang te zijn voor effect op pacemakers. Bij een corsagemagneet is dit natuurlijk anders.

In dit geval draagt men de magneet echter op de borst, op zeer kleine afstand van de pacemaker. Dit zal wél een ontregelend effect (kunnen) hebben en daarom kun je de corsage beter met een speld vastzetten.

Onze magnetenwinkel in Ede

Aan de Parkweg 82 in Ede hebben is onze magnetenwinkel gevestigd. Je kunt hier van maandag t/m vrijdag van 10:00 uur tot 17:30 uur gerust even binnenlopen voor advies en om de magneten te ervaren. Het kan fijn zijn om even zelf de sterkte van magneten te voelen voordat je ze aanschaft. 

MagneetjesWinkel.nl is op loopafstand bereikbaar vanaf treinstation Ede Wageningen. Bij onze winkel hebben we twee parkeerplaatsen voor klanten waar je gratis kunt parkeren.

Op zaterdag en zondag is de winkel gesloten.

  • Hoe kan ik Corsagemagneten aanbrengen op een bloem corsage
    0,78 Ja, dit wil ik!
  • Schijfmagneet Neodymium 12x1mm MagneetjesWinkel.nl
ONZE WINKEL IN EDE

is maandag t/m vrijdag geopend zodat je onze magneten kunt ervaren.

GRATIS VERZENDING

bij bestellingen vanaf 25 euro binnen Nederland

GEMAKKELIJK RETOUR

binnen 90 dagen na ontvangst van je bestelling bij je thuis en binnen NL.

VEILIG BETALEN IN DE SHOP

via beveiligde verbindingen naar je bank