Shopping Cart

FAQ en contactinformatie van MagneetjesWinkel

FAQ

Meest gestelde vragen

We verzenden iedere dag de bestellingen die bij ons binnenkomen. Vrijwel alle bestellingen die voor 18:00 uur binnen komen worden dezelfde dag bij ons door DHL en PostNL opgehaald. Afhankelijk van de drukte ontvang je hierdoor je bestelling binnen 2 dagen na het moment dat je het besteld hebt. De meeste bestellingen passen gewoon door de brievenbus en hoef je hier niet thuis voor te blijven.

Je hebt na ontvangst van je bestelling 30 het recht om je aankoop kosteloos te retourneren. Je krijgt als je de hele bestelling aan ons retour stuurt, het hele aankoopbedrag teruggestort. Wanneer je een deel van je bestelling houdt, vergoeden we niet de betaalde verzendkosten. Retourneren is in principe gratis, tenzij de kosten niet opwegen tegen het aankoopbedrag dat overblijft. Dan spreken we samen af wat de kosten worden.

Heb je per ongeluk een fout gemaakt in je verzendadres of andere gegevens? Geef dit dan zo snel mogelijk aan ons door. Dat kan gewoon door een reply te sturen op je bevestigingsmail. Is je aankoop al door ons verstuurd, dan is een wijziging van ons uit niet meer mogelijk. Je kunt dan het beste proberen contact te leggen met de vervoersdienst.

Ons adres is:
Buurtseweg 3 – C
6707 EZ Wageningen

Wanneer je bestelling is verzonden, ontvang je automatisch een e-mail om je bestelling te kunnen volgen. Deze e-mail wordt door onze vervoerspartners (meestal uit onze naam) verzonden. Wij kunnen hierdoor niet controleren of de e-mail ook bij je aangekomen is. Heb je geen e-mail ontvangen? Kijk dan eerst even in je spambox. Mocht je daar ook geen Track & Trace hebben ontvangen, neem dan even contact met ons op. We sturen je dan even de link toe.

Jazeker, dat kan! Onze winkel aan de Parkweg 82 in Ede, op loopafstand van station Ede-Wageningen, is op alle werkdagen geopend van 10:00 uur tot 17:30 uur. Op zaterdag en zondag zijn wij gesloten.

Standaard versturen wij naast Nederland, ook naar België, Duitsland en Frankrijk. 

In de meeste gevallen past het doosje gewoon door de brievenbus en zal de bezorger niet aanbellen. Wanneer het pakketje hiervoor te groot is zal PostNL de volgende dag nog een poging wagen. Ben je dan ook niet thuis, dan zal het bij het dichtstbijzijnde servicepunt worden afgegeven.
Wordt bestelling met Fietskoeriers/DHL afgeleverd en het past niet door de brievenbus, kun je pakketje de volgende (werk)dag ophalen bij het dichtstbijzijnde servicepunt van DHL.

Onze verzendkosten binnen Nederland:

Schijfmagneetjes briefpost € 1,90
Tot € 35,00 -> € 3,90
Gratis verzending vanaf € 35,00

België: € 5,90
Duitsland: € 5,90
Frankrijk: € 17,50

Binnen Nederland bezorgen wij zo groen mogelijk met Fietskoeriers.nl
Heb je hulp nodig?

Stuur ons een bericht

ONZE WINKEL IN EDE

is maandag t/m vrijdag geopend zodat je onze magneten kunt ervaren.

GRATIS VERZENDING

bij bestellingen vanaf 25 euro binnen Nederland

GEMAKKELIJK RETOUR

binnen 90 dagen na ontvangst van je bestelling bij je thuis en binnen NL.

VEILIG BETALEN IN DE SHOP

via beveiligde verbindingen naar je bank