Filteren

Toont alle 2 resultaten

Filteren

Toont alle 2 resultaten

Kies voor ons complete magnetisch schoolbordverf pakket.

Ga voor gemak en kies voor ons complete magnetisch schoolbordverf pakket. Alles zit erin, van de juiste verf tot het afdekfolie om je vloer te beschermen tegen verfspatten. En dat alles snel en correct aan de deur afgeleverd. Wat wil je nog meer?

In het pakket zit een compleet kluspakket voor je magnetisch schoolbord. Je kunt kiezen uit een pakket waarmee je schoolbord kunt maken van ongeveer 1 m², of voor het pakket voor je magnetische bord van ongeveer 2 m². Je kunt zelfs nog kiezen uit vijf verschillende kleuren. Natuurlijk hebben we aan de zware schoolbordverf gedacht, maar als je liever een old-school groen schoolbord maakt, zit die donkergroene kleur schoolbordenverf ook in de keuzes. Of heb je liever een hip grijs bord, of meer kleur en kies je voor roze of limegroen?

Je kunt het zelf bepalen en als je bestelt krijg je er van ons nog gratis twee setjes schoolbordkrijtjes erbij. Natuurlijk een pakje witte krijtjes, maar ook een pakje gekleurde krijtjes. Dus kies je kleur, bestel het pakket en voor je het weet wordt er al druk getekend op het gekleurde magnetisch schoolbord van je dromen!