Shopping Cart

Camper gordijnen maken met een naaimagneet

Verduisterend gordijn van skaileer

Marieke Peters maakte voor de camper verduisterende gordijnen van skaileer en gebruikte voor de montage hiervan onze naaimagneten. In totaal gebruikte ze voor dit gordijn bij de deur tien magneten. Alleen de onderkant hebben geen magneten omdat hier geen metalen strook zit.

De naaimagneten zijn sterke magneten van 18 mm doorsnede en hebben een siliconen hoesje waar je met een naaimachine gemakkelijk doorheen kunt stikken. Zo blijft de magneet netjes op de plek zitten, wanneer je deze op de zoom innaait. 

Magneten om in te naaien worden vaak in de zoom genaaid, zodat ze niet zichtbaar zijn. Toch is het raadzaam om ze juist óp de zoom te naaien, zodat de magneet rechtstreeks het metaal raakt. Dan maak je optimaal gebruik van de houdkracht.

verduisterend gordijn camper zelf maken met naaimagneet

Verduisterende gordijnen voor de camper

Zoals je ziet op de foto hierboven is skaileer een perfecte oplossing voor het maken van verduisterende gordijnen voor in de camper. Hoeveel magneten je nodig hebt hangt af van de zwaarte van de stof, maar skaileer is geen zware stof. Hierdoor kun je met tien magneten al een groot raam verduisteren.

Het gemak van skaileer is ook dat je het gemakkelijk schoon kunt maken. Je kunt het met een doek goed afnemen, zodat je ook condens goed kunt afnemen wanneer je de gordijnen overdag wegneemt. Al met al is volgens ons skaileer echt de ideale oplossing.

Welke magneet voor camper gordijnen?

  • Naadtoeslag magneten
    2,90 Ja, dit wil ik!
  • Magneten om in te naaien Naai magneet
    1,10 Ja, dit wil ik!
ONZE WINKEL IN EDE

is maandag t/m vrijdag geopend zodat je onze magneten kunt ervaren.

GRATIS VERZENDING

bij bestellingen vanaf 25 euro binnen Nederland

GEMAKKELIJK RETOUR

binnen 90 dagen na ontvangst van je bestelling bij je thuis en binnen NL.

VEILIG BETALEN IN DE SHOP

via beveiligde verbindingen naar je bank