Het begint vanuit huis

De start in 2018

MonkeyMonster, ons overkoepelend bedrijf, werd eind 2018 opgericht en houdt zich bezig met webdesign en de ontwikkeling van webshops. Naast deze hoofdactiviteit heeft MonkeyMonster deze webshop ontwikkeld, om dagelijks te ervaren wat er bij het runnen van een webshop in de praktijk komt kijken en dit door te vertalen in de ontwikkeling van webshops voor klanten. Dit blijkt een succes, want door groei van de webshop is onlangs een nieuw kantoor in gebruik genomen is onlangs een nieuwe medewerker in dienst genomen. 

Magneetjes Winkel Vanuit Huis
Magneet kopen met service waar je blij van wordt
Wij geloven in een persoonlijke benadering

Service waar je blij van wordt

Met tevreden klanten zijn wij nog niet tevreden. Wij willen dat onze klant blij worden. We denken dat dit kan door het leveren van goede artikelen, fijne persoonlijke service en door te doen wat we aan je beloven. We weten ook dat dit verder gaat dan een automatisch mailtje wanneer dat nodig is. Gaat er iets fout? Dan bellen we je liever op dan dat we je een mailtje sturen. Want uitstekende service houdt in dat we weten wat onze klant wilt. En daarvoor komen we graag met je in contact!

MagneetjesWinkel wil in 2022 CO² neutraal werken
We willen iets doen tegen de klimaatverandering

We werken zoveel mogelijk groen

Voor ons staat als een paal boven water dat de mens negatieve invloed heeft de snelle stijging van de zeespiegel en de uitdroging van het land. Wij willen bewust zijn dat ook wij hier verantwoordelijk voor zijn. Daarom:

  • Wij pakken bestellingen zoveel mogelijk in met biobased plastic, voor 60% gemaakt van rietsuiker. Kan hergebruikt worden als je het meegeeft met het plastic afval
  •  We gebruiken biologisch afbreekbare opvulchips, gemaakt van grondstoffen zoals maïs en aardappelzetmeel. De vlokken zijn 100% composteerbaar.
  • Voor iedere honderd euro die wij uitgeven wordt een boom geplant. Zo willen wij bewerkstelligen vanaf 2022 CO²-neutraal te kunnen werken.
Wil je onze magneten zien en ervaren?

Kom gerust bij ons langs

Soms is het handig als je magneten gewoon even zelf in je handen kunt hebben. Bijvoorbeeld om de maat in te schatten of de kracht te ervaren. Of wil je samen met ons even brainstormen over een oplossing waar je naar op zoek bent. Bij ons kun je in Wageningen langskomen om ons assortiment zelf te kunnen bekijken. Verwacht geen winkelpand, want we ‘zijn’ een webshop. Maar op ons kantoor staat alles netjes uitgestald en kun je zelfs met je pinpas betalen en je magneten direct mee naar huis nemen. Bel wel eerst als je wilt komen, want we zijn ook wel eens naar een klant of hebben zelf een afspraak. Dan kom je niet voor niets!

Magneetjeswinkel Buurtseweg 3 6707 Ez Wageningen
Een aantal magneten besteld bij MagneetjesWinkel aangezien ze een uitgebreid assortiment hebben, met veel meer keuze dan andere gelijksoortige webwinkels. De website was makkelijke om te gebruiken en het bestellen ging erg snel. Duidelijke mails ontvangen met uitleg over de bezorging, en een erg fijne verassing dat het pakketje word bezorgd per fiets! Mocht ik in de toekomst weer magneetjes nodig hebben, weet ik ze te vinden.
Om bladmuziek in de wind op mijn standaard te kunnen houden kocht ik sterke conische magneten. Ze bleken te sterk voor makkelijk loswippen bij blaadjes omslaan. Ik wilde ze ruilen, Hans van magneetjeswinkel vroeg via email waarvoor ik ze nodig had, hij experimenteerde zelf met een paar alternatieven. Zijn advies, iets minder sterk en met pushpin, is precies goed. Een paar van die sterke heb ik niet geruild, daarmee kan ik een kartonnen multomap op de standaard vastzetten.
KOM KIJKEN IN WAGENINGEN

om al onze magneten te kunnen zien en te ervaren. Wel eerst even bellen!

GRATIS VERZENDING

bij bestellingen vanaf 35 euro binnen Nederland

GRATIS RETOURNEREN

binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling bij je thuis

VEILIG BETALEN IN DE SHOP

via beveiligde verbindingen naar je bank