neodymium schijfmagneet 1 mm
Schijfmagneet Neodymium Ø 1 mm x 1 mm N45 (Houdkracht ± 25 gram)

Schijfmagneet Neodymium Ø 1 mm x 1 mm N45 (Houdkracht ± 25 gram)

0,16

Super magneet is een sterke Neodymium magneet. Erg geschikt voor het ophangen van posters en affiches. Klein van stuk, maar sterk. Een supermagneetje van Ø 1 mm x 1 mm kan één A4-tje op een volledig metalen ondergrond vasthouden. Houdkracht ± 25 gram

Op voorraad

Vanaf 50 stuks 10% korting
Vanaf 100 stuks 12,5% korting
Vanaf 150 stuks 15% korting

Beschrijving

Schijfmagneet (Neodymium) N45 – Ø 1 mm

Deze uiterst kleine magneetjes zijn sterke Neodymium magneet. De maat met een doorsnede van 2 mm is in dikte wordt vaak voor hobbydoeleinden en de modelbouw gebruikt. Let op: deze magneetjes zijn absoluut niet geschikt als speelgoed!

De diameter: 1 mm, verkrijgbaar in de diktes: 1 mm. (Houdkracht 1 x A4)

Tip: Wil je de magneetjes verlijmen? Kies dan voor onze lijm voor magneten.

Neodymium magneetjes zijn de sterkste magneetjes op aarde! Je zult versteld staan van hun kracht. Hoe klein de magneetjes ook zijn, ze hebben werkelijk superkrachten.

Overigens zijn deze magneetjes in diverse diktes en diameters te koop. Kijk hiervoor in onze webshop ook eens naar hobbymagneten in de menubalk voor een nog sterkere kwaliteit. We hebben in de webshop ook diverse staafmagneten, kogelmagneten en ronde magneten met een verzinkt gat.

Pas op met kleine kinderen. Deze magneetjes zijn geen speelgoed. Kinderen slikken deze magneetjes gemakkelijk in. Indien je kind een magneetjes heeft ingeslikt, raadpleeg dan je dokter.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Schijfmagneet Neodymium Ø 1 mm x 1 mm N45 (Houdkracht ± 25 gram)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *