Shopping Cart

Neocube kopen

Magneetballetjes voor jong en oud

Ben je van plan om Neocube magneetballetjes te kopen? Het is een ware hype geworden, de gekleurde magneetballetjes waarmee kinderen en volwassenen urenlang de meest bijzondere bouwwerken en figuren maken. Een soort zandsculptuur, maar dan van magneetballetjes in de meest ingewikkelde gekleurde vormen en figuren. De eindeloze mogelijkheden zorgen voor hersenbrekers en stimuleren logisch nadenken. Kortom: een spelletje dat voor urenlang plezier zorgt en de creativiteit en oplossingsgerichtheid stimuleert.

Wat is Neocube?

Neocube is de ingeburgerde merknaam van magnetische balletjes van meestal 3 of 5 mm dik. De magnetische grondstof is Neodymium, een grondstof die in Aziatische landen (zoals China) uit de grond gewonnen wordt. De magnetische kracht van magneetballetjes is groot, waardoor ze heel goed bruikbaar zijn voor het bouwen van diverse creaties en vormen.

Wanneer je bijvoorbeeld op Pinterest zoekt naar ideeën voor Neocube magneetballetjes, zal honderden voorbeelden van mogelijkheden tegenkomen. Misschien wel teveel om te overzien. Het maakt het nog leuker dat er naast de zilveren kogelmagneetjes ook veel kleuren te koop zijn.
Er zijn enorm veel mogelijkheden om steeds weer nieuws te maken. Geen idee is te gek. De enige grens is waarschijnlijk de hoeveelheid balletjes die je in huis hebt. 

Neocube idee MagneetjesWinkel.nl Ede

Neocube 5mm is de meest handige maat

Je kunt natuurlijk terecht zeggen dat hoe kleiner de magneetballetjes zijn, hoe verfijnder je bouwwerken worden. Natuurlijk kun je nog meer detail geven aan de kleinste maat. Die kleinste maat is 3mm. Maar let wel op, want die echt een enorm klein balletje die je maar moeilijk kunt vastpakken. Daarom is 5mm een veel handzamere maat. Dat zal je ook meer mogelijkheden geven. Wij adviseren daarom de balletjes van 5mm te kopen. Wij hebben Neocube 5mm magneetballetjes ook in dertien combinaties in de shop op voorraad.

Klanten vragen ook:

Jammer genoeg zijn er veel stunt-webshops die magneetballetjes aanbieden. Wil je zeker zijn van een goede kwaliteit Neocubes magneetballetjes waar je lang plezier van hebt, koop dan je magneetballetjes bij de magneetspecialist.

Onze magneetballetjes zijn € 14,90* per 216 magneetballetjes van 5mm. doorsnede. Sterke magneetballetjes waar je lang plezier van hebt hoeft niet duur te zijn. Wij weten waar je bij het aanbieden van goede en sterke magneetballetjes op moet letten en nemen klantervaringen mee in de keuze van ons assortiment.

* Prijs kan door grondstofprijzen afwijken, kijk altijd in de webshop voor de juiste prijs

Creatieve voorbeelden

Neocube voorbeelden idee

Op internet kun je genoeg voorbeelden vinden van figuren die je met Neocube bouwen kunt. Ook op YouTube kun je veel filmpjes vinden waar de mooiste Neocube bouwwerken worden gemaakt. Maar wij zijn ook enorm nieuwsgierig naar jullie creaties.

We vinden het dan ook enorm leuk om van jullie bouwwerken foto’s te ontvangen. Misschien vind je die dan later met natuurlijk je naam terug op onze website!

Jouw foto’s kun je mailen naar klanten@magneetjeswinkel.nl

 

Neocube kopen bij MagneetjesWinkel.nl

ONZE WINKEL IN EDE

is maandag t/m vrijdag geopend zodat je onze magneten kunt ervaren.

GRATIS VERZENDING

bij bestellingen vanaf 25 euro binnen Nederland

GEMAKKELIJK RETOUR

binnen 90 dagen na ontvangst van je bestelling bij je thuis en binnen NL.

VEILIG BETALEN IN DE SHOP

via beveiligde verbindingen naar je bank