\n\n\n
Shopping Cart

Mini magneetjes

Handige mini-magneetjes, veelzijdig voor allerlei toepassingen

Heb je van die kindertekeningen die je op de koelkast wilt hangen, of ben je nog op zoek naar handzame magneetjes voor op je koelkast of magneetbord. Mini magneetjes zijn hier uitermate voor geschikt. De naam zegt het al; een belangrijk kenmerk van deze magneten is dat ze erg klein zijn, waardoor ze makkelijk toe te passen zijn en ook niet storend zijn. Misschien heb je alleen grotere magneten waarmee je een briefje of een tekening aan je magneetbord of whiteboard op wilt hangen. Maar dan is het briefje of de tekening vaak niet meer goed te zien, doordat de magneten al snel te groot zijn. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Daarom heb je nu een prachtige collectie aan mini magneetjes tot je beschikking.

De kenmerken van de mini magneetjes

Een van de belangrijkste eigenschappen van mini magneetjes is dat de magneetjes echt heel erg klein van formaat zijn, maar toch erg sterk. Zo zijn er al magneetjes verkrijgbaar vanaf 2 x 2 mm. Door de kleine formaten zorg je ervoor dat de papieren die je wilt ophangen niet worden verstoord door een veel te grote magneet. Zo is wat je ophangt goed te zien en wordt je aandacht niet afgeleid door de grote siermagneet. Een ook de kleine magneetjes zijn erg krachtig en erg geschikt voor diverse ondergronden. Zo kun je al je notities bevestigen je whiteboard, magneetbord, of je koelkast, maar kunnen alle mooie tekeningen van de kinderen, foto’s van vakantie of mooie ansichtkaarten worden bevestigd op een magnetische wand van magneetverf

Ook op professioneel gebied zijn deze magneten ideaal. Zo worden ze bijvoorbeeld door een klant van ons gebruikt in een laboratorium, waarbij de meest kleine deeltjes en voorwerpen ermee worden vastgezet op de metalen plaat bij de microscoop. Maar ook musea gebruiken graag de kleine magneten, voor het ophangen van affiches en platen, zonder dat het de aandacht van de bezoeker afleidt van wat het wil laten zien.

Een groot aanbod aan mini magneetjes

De mini magneetjes worden ook vaak gebruikt voor hobbydoeleinden, zoals in de modelbouw. Daarom worden de mini magneetjes ook vaal ‘modelbouw magneetjes’ genoemd. Maar ook voor mensen die houden van naaien, worden de mini magneetjes vanwege hun sterkte ook erg gewaardeerd. Veel klanten gebruiken de kleine, krachtige magneten om in de handjes van gebreide of gehaakte beren of popjes in te naaien, zodat de handjes elkaar vast kunnen houden.

De minimagneetjes zijn duurzaam door hun blijvende kracht. Ze gaan ontzettend lang mee. Je hoeft er niet bang voor te zijn dat de magneten aan kracht zullen verliezen. Deze mini magneetjes zijn krachtig en dit zullen ze ook blijven na veelvuldig gebruik.

Door te kiezen voor onze mini magneetjes, maak je het jezelf gemakkelijker. Je kunt er zeker van zijn dat je alleen de beste kwaliteit geleverd krijgt. Onze magneetjes hebben allemaal de klasse N50 en N52 meegekregen, wat inhoudt dat ze de allersterkste zijn die er zijn. Sterker bestaat eenvoudigweg niet. Wel is belangrijk te weten dat wanneer de grotere magneetjes (vanaf ongeveer een doorsnede van 8 mm) sneller kunnen breken of beschadigen, wanneer deze hard naar elkaar aangetrokken worden. Behandel ze dus voorzichtig!

Houd er ook rekening mee dat kleine kinderen ze in kunnen slikken. Bewaar ze altijd buiten het bereik van de allerkleinsten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

ONZE WINKEL IN EDE

is maandag t/m vrijdag geopend zodat je onze magneten kunt ervaren.

GRATIS VERZENDING

bij bestellingen vanaf 25 euro binnen Nederland

GEMAKKELIJK RETOUR

binnen 90 dagen na ontvangst van je bestelling bij je thuis en binnen NL.

VEILIG BETALEN IN DE SHOP

via beveiligde verbindingen naar je bank