Magneetverf Extra Strong 1 liter
Magneetverf Extra Strong (Professionele magneetverf)

Magneetverf Extra Strong (Professionele magneetverf)

Als beste door ons getest!
Magneetverf van professionele kwaliteit met de mogelijkheid een ondergrond ‘magnetisch’ te maken. Werkt zeer goed samen met onze sterke Neodymium magneten. Onze magneetverf Magnetic Paint Extra Strong is 20% sterker. Als beste door ons getest!

Download: magneetverf Magnetic Paint handleiding

Beschrijving

Magneetverf Extra Strong (Professionele magneetverf)

Magneetverf zorgt voor een oppervlakte op vrijwel iedere ondergrond waar je sterke Neodymium magneten zonder problemen op kleven. Na het uitgebreid testen en vergelijken van vrijwel alle soorten magneetverf die in Nederland te koop is, kozen we voor de professionele verf van Magnetic Paint.

De Magnetic Paint Extra Strong is de zwaarste kwaliteit doordat het de maximale hoeveelheid metaaldeeltjes bevat. Ook wordt in deze verf geen ijzer vervangende stof gebruikt (z0als in andere merken) maar echt ijzerpoeder. Dit geeft natuurlijk een veel betere hechting van de magneten. Hierbij kun je gerust de Neodymium magneten uit onze shop gebruiken.

De beste magneetverf

Magneetverf is te krijgen in vele kwaliteiten. Magnetic Paint gebruikt alleen professionele vulstoffen en bindmiddelen in de verf. Deze verf wordt dan ook veel door schilders en architecten in grote projecten gebruikt. Professionele magneetverf wordt niet in de bouwmarkten verkocht. De kwaliteit uit de bouwmarkt en Doe Het Zelf winkels heeft veel minder aantrekkingskracht per vierkante meter. Daarom moeten er ook vaak veel meer lagen verf aangebracht worden om tot een redelijke sterkte te komen. Bij goedkopere verf moet je al snel 4 tot 6 lagen aanbrengen om ervoor te zorgen dat magneten redelijk blijven plakken. Onze magneetverf hoef je  ‘maar’ 3 keer over te schilderen. Maar er zijn nog meer voordelen. Het ijzerpoeder dat Magnetic Paint gebruikt zorgt ervoor dat de verf middengrijs van kleur is. Bij alle (!) andere merken is dit donkergrijs tot zelfs zwart. Het voordeel? Er zijn minder lagen verf nodig om de Magnetic Paint over te schilderen. Dat zorgt natuurlijk voor een behoorlijke besparing in tijd én de portemonnee. 

Zo veel mogelijkheden!

Met magneetverf kun je iedere creatie maken. De verf is op vrijwel iedere ondergrond te gebruiken. Nog niet eerder behandelde ondergronden kun je het beste eerst voorbehandelen. Dat kan het beste met een geschikte primer of grondverf. Dit zorgt voor een goede hechting van de verf. Omdat de verf middengrijs van kleur is zullen de meesten de magneetverf over willen schilderen. Dat kan met een gewone latex muurverf of een andere verf op waterbasis. Hiervoor hoeft in principe geen aparte grondverf gebruikt te worden.

Gebruiksaanwijzing

Magneetverf kan dus het beste in drie lagen aangebracht worden. Tussen de lagen door moet er ten minste vier uur drogingstijd zitten. Na vier uur kan de verf dus al overgeschilderd worden. Tussen de lagen mag niet worden geschuurd. Dit zorgt namelijk voor beschadiging van de coating van het ijzerpoeder, waardoor roestvorming kan ontstaan. Na de laatste laag kan het beste 24 uur gewacht worden voordat de verf overgeschilderd wordt met een muurverf in kleur.

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Magneetverf Extra Strong (Professionele magneetverf)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *