Magneetjes kopen

Magneet Magneetjes Neodymium magnet magneetjeswinkel

Magneetjes kopen

Je wilt magneetjes kopen en bent nu aangeland op deze website. Dan ben je op het goede adres. Want bij MagneetjesWinkel hebben we een groot assortiment magneetjes. Waarschijnlijk vind je hier de leuke magneten waar je naar op zoek bent! Dat hopen we natuurlijk van harte, want we vinden het fijn als we je goed kunnen helpen. Magneetjes kopen van goede kwaliteit, in leuke vormen en kleuren en allerlei maten. Welkom bij MagneetjesWinkel.nl!

Online magneetjes kopen

Magneetjes KopenMagneetjes kopen in onze webshop is gemakkelijk, veilig en je hebt je magneten snel in huis! Het begint allemaal met het snuffelen in ons uitgebreide assortiment. Om dit gemakkelijker te maken hebben we onze magneten onderverdeeld in categorieën. Voor ieder wat wils, voor elk doel een geschikte magneet. Je kunt zo op alle ‘afdelingen’ (categorieën) thuis achter je computer, laptop, tablet of smartphone rustig het assortiment bekijken. Sommige magneten zul je op verschillende afdelingen nogmaals tegen kunnen komen. Dat komt omdat de magneetjes voor meerdere doeleinden geschikt kunnen zijn. Zo kun je een heel sterke magneet tegenkomen als ‘supermagneet’, maar ook bij de koelkastmagneten. Want op de koelkast kunt je natuurlijk ook heel goed een sterke magneet gebruiken.

Veilig betalen

Veiligheid is op internet heel belangrijk. Daar zijn we ons als geen ander van bewust. Zo ook in webwinkels. Daarom hebben we al onze verbindingen beveiligd. Soms zie je in shops dat alleen voor de betalingstransactie een beveiligde verbinding wordt gebruikt. Dat is niet goed genoeg. Want ook tijdens het bestelproces wissel je met ons persoonlijke gegevens uit. Denk maar aan je adresgegevens, telefoonnummer of emailadres. Dat geldt ook voor het contactformulier. Daarom is onze hele website beveiligd met een SSL-certificaat. Alle gegevens die je met ons deelt kunnen daarmee niet zomaar onderschept worden. Veilig online magneten kopen. Voor ons dus heel belangrijk!

Snelle levertijd

Laten we heel eerlijk zijn: we zijn geen Bol.com. Bij deze grote jongens kun je vaak tot klokslag 24:00 uur een bestelling doen, die je dan de volgende ochtend al in huis hebt. Dit kunnen we gewoon onmogelijk waarmaken. Waarom niet? Eigenlijk heel simpel. Bij deze grote webwinkels komt er midden in de nacht nog een grote vrachtwagen van PostNL voorrijden, die de containers met bestellingen komt inladen en naar het sorteercentrum rijdt. Bij ons gaat dat natuurlijk niet. Daarvoor hebben we veel te weinig volume. Sterker nog, wist je dat we vaak zelf onze pakketten gewoon naar PostNL toebrengen? Dat doen we om de kosten laag te houden, zodat je niet teveel voor je magneten betaalt.

Magneetjes kopenMaar wat is dan onze snelle levertijd? Iedere dag verzenden we de magneetjes, behalve op zaterdag en zondag. In het weekend verzenden heeft namelijk geen nut omdat op maandag door PostNL geen pakketten bezorgd worden. Wie op vrijdagavond, zaterdag of zondag bestelt heeft de aankoop dus op dinsdag in huis. Op de andere dagen is dat anders. Bestel je voor 16:00 uur, dan doen we onze uiterste best je bestelling nog diezelfde dag bij PostNL af te leveren.  Dan kun je de volgende dag al je pakket ontvangen. Ben je niet thuis? Dan probeert de bezorger het gewoon de volgende dag nog een keer. Ben je dan weer niet in staat je pakket in ontvangst te nemen? Dan kun je meestal na 16:00 uur je pakket bij het servicepunt van de post bij jou in de buurt gewoon afhalen.

We stalken je niet

We vinden het zelf ook vreselijk irritant. Je bestelt bij een webwinkel en de rest van je leven wordt je bedolven onder nieuwsbrieven en andere misplaatste mails. We houden er zelf niet van en natuurlijk doen we het dan ook niet stiekem toch bij anderen. Bij ons geen nieuwsbrieven die je ontvangt, geen mails met aanbiedingen en geen berichten rond Valentijn dat we je missen. Niet omdat we je niet waarderen, maar omdat je zelf wel beslist waar je jouw magneetjes kopen gaat.

Wat we wél doen is je goed op de hoogte houden als je magneten hebt besteld. Dat houdt in dat je een paar mailtjes krijgt over het verloop van je bestelling en de bezorging ervan. Als je bestelling is afgehandeld ontvang je nog twee keer een email. Eén maal omdat we het erg fijn vinden om van je te horen hoe je onze service hebt ervaren en een paar dagen later nog een allerlaatste om je te vragen wat je van het bestelde product vindt. Hiermee help je ons en andere klanten met het maken van de juiste keuzes!

We houden van onze klanten

En daarom doen we onze uiterste best voor je. We zien je niet als consument, maar als onze klant. Het verschil tussen de twee begrippen lijkt misschien klein, voor ons is ze groot. We zien je namelijk niet als een consument met geld die we naar binnen willen trekken, we zien je als onze klant die het leuk vindt om bij ons magneetjes te bestellen. En zo willen we je ook behandelen. We gaan dus heel erg ons best voor je doen.

Dat betekent niet dat alles altijd vanzelf goed gaat. Ook wij zijn mensen. Ook wij maken dus ook gewoon fouten. Maar als dat gebeurt, dan lossen we het graag samen met je op. Dat is belangrijk. Dus gaat er iets niet goed? Laat het ons weten! Daarom kom je ook op verschillende plekken in de webshop ons contactformulier tegen. Je kunt ons dus altijd vinden om aan te spreken en iets te vragen of te zeggen.

Kom je bij ons magneetjes kopen?

Dan doen wij iets voor je terug:

  • We zorgen ervoor dat je bij ons altijd veilig winkelt.
  • Dat je altijd veilig kunt afrekenen.
  • We pakken je bestelling met zorg in zodat er zo weinig mogelijk kans is dat het onderweg beschadigd.
  • We werken eraan dat je magneetjes altijd zo snel mogelijk thuisbezorgd wordt.
  • Je krijgt van ons altijd antwoord als je ons iets vraagt.
  • We willen je eerlijk behandelen. Een eerlijk verhaal vertellen en geen beloften doen die we niet waar kunnen maken. (Liever beloven we iets minder, zodat we je misschien positief verrassen kunnen.) 

Dat zijn onze beloften aan jou. Klinkt goed, toch?

Naar de winkel

Heb je een vraag?

Wil je nog iets vragen? Of heb je een opmerking, tip of wil je iets aan ons kwijt? Vul dan het formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Onze medewerkers staan graag voor je klaar!

Contact
Voor en achternaam
Schrijf hier je vraag of bericht aan MagneetWinkel.nl