Shopping Cart

Zaterdag 17 december zijn wij extra geopend van 11:00 uur tot 17:00 uur.

Wacht niet te lang met het bestellen voor de kerstdagen. De bezorgdiensten hebben het erg druk!

Vismagneet kopen

Als je wilt gaan magneetvissen ben je waarschijnlijk op zoek naar de juiste uitrusting. Of misschien ben je als ervaren magneetvisser op zoek naar een nieuwe vismagneet of wil je jouw uitrusting vernieuwen of uitbreiden. Een vismagneet kopen kun je helaas nog niet bij iedere buitensportwinkel of viswinkel doen. Vandaar dat wij als magnetenspecialist verder zijn gaan uitbreiden in ons vismagneten assortiment om de beginnende én meer ervaren magneetvisser van de juiste magneten en toebehoren te voorzien

Ben je een beginnende magneetvisser? Denk bij het een vismagneet kopen op internet eerst na over wat je behoefte is. Je hebt veel verschillende vismagneten, van klein tot groot. Hoe groter de vismagneet is die je koop, hoe zwaardere objecten je uit het water kunt trekken. Dat spreekt voor zich. De vraag is wel of je hiermee al meteen wilt beginnen. 

Maar ook de meer ervaren magneetvisser heeft behoefte aan grotere en kleinere magneten. Je zal in die uitrusting dus ook allerlei  maten tegenkomen. Vis je op een moeilijker bereikbare plaats, bijvoorbeeld tussen aangemeerde bootjes of in oude waterputten, dan kan een kleinere diameter soms juist handiger zijn. 

ONZE WINKEL IN EDE

is maandag t/m vrijdag geopend zodat je onze magneten kunt ervaren.

GRATIS VERZENDING

bij bestellingen vanaf 25 euro binnen Nederland

GEMAKKELIJK RETOUR

binnen 90 dagen na ontvangst van je bestelling bij je thuis en binnen NL.

VEILIG BETALEN IN DE SHOP

via beveiligde verbindingen naar je bank