Zelfklevende magneten (schijfmagneetje)

0,65

Zelfklevende magneetjes voorzien van sterke 3M lijmlaag. De zelfklevende magneetjes zijn zeer sterk. Ze kunnen op alle harde, gladde en schone ondergronden.
Wissen

Beschrijving

Zelfklevende magneten (schijfmagneetje)

Zelfklevende magneten schijfmagneetZelfklevende magneten voorzien van een sterke 3M kleeflaag. De schijfmagneetjes zijn zeer sterk omdat er een Neodymium magneet voor wordt gebruikt. De lijmlaag is heel dun aangebracht maar heeft een hoge kleefkracht. De magneetjes zijn geschikt om te plakken op gladde en schone oppervlakten.
Deze magneetjes zijn geschikt om te hechten op metalen ondergronden. (Twee verschillende polen zijn op dit moment helaas niet leverbaar.)
Wanneer de magneetjes na plaatsing een aantal uren vastgeklemd worden zal de hechting nog sterker worden. Hiervoor kan bijvoorbeeld een lijmklem gebruikt worden.
Neodymium magneten zijn zeer sterke magneten. Ondanks de geringe grootte zal je merken dat de kracht heel sterk is. Let hierbij ook op je vingers. Als je meerdere magneetjes in je hand houdt en ze trekken met kracht naar elkaar toe, kan het pijnlijk zijn voor de huid of vingers!

Terug naar de winkel

Meer lezen over zelfklevende magneetjes? We hebben een speciaal artikel geschreven over zelfklevende magneten.

Extra informatie

Doorsnede

Ø 10 mm x 2 mm dik, Ø 15 mm x 1 mm dik, Ø 20 mm x 1 mm dik

Eigenschappen

Soort magneet: Neodymium N52
Lijmlaag: 3M Prof>>Magneetjes SALE<<