Zelfklevend magneetband

Magneet Magneetjes Neodymium magnet magneetjeswinkel

Zelfklevend magneetband

Nieuw in het assortiment is het magneetband. Dit magneetband is zelfklevend, zodat het gemakkelijk op allerlei materiaal hecht. Het band heeft een breedte van 19 mm en is smal genoeg voor ook kleinere oppervlakten. Het band kan ook op grotere oppervlakten gebruikt worden, doordat de magnetische werken erg hoog is.

Magneetband

Magneetband is voor allerlei doeleinden te gebruiken. Op een ondergrond die behandeld is met Magneetverf, is het bijvoorbeeld heel leuk om te gebruiken op posters, kaarten of persoonlijke afdrukken van foto’s. Zo kan iedere mooie foto of tekening opgehangen worden, zonder het beschadigd wordt. Een moeder- of vaderdag herinnering of mooie tekening van de kinderen kan zo op de ondergrond getoond worden. Het voordeel is dat er geen plakband dat lelijk en vies kan worden, of punaises die gaatjes maken, gebruikt wordt. Magneetband is zelfklevend, en hecht goed op papier en karton. Ook kan het band goed hechten op plastic, zodat eerst plastificeren. Zo houdt u  alles extra mooi.

Het magneetband wordt geleverd op rollen van 5 meter in een handige dispenser. Het band is perfect op maat te knippen, zodat u af kunt meten wat u nodig heeft. Zo hoeft u nooit teveel magneetband te gebruiken dan nodig is.

Trefwoorden