Magneetvissen Touw voor vismagneet 15 meter 8 mm
Touw voor magneetvissen (15 meter)
19,8023,85 Selecteer de opties

Touw voor magneetvissen (15 meter)

19,8023,85

Dit polypropyleen touw met een doorsnede van 8 mm en een lengte van 15 meter is ideaal voor het magneetvissen. Het zuigt zich bij gebruik in het water niet vol en behoudt daardoor zijn gewicht. Bovendien is het polypropyleen touw weersbestendig, robuust en kan goed worden geknoopt. Met keuze voor lussen aan beide uiteinden.

Prijs is inclusief btw, exclusief verzendkosten

Vanaf 25 euro berekenen wij geen verzendkosten

90 dagen retourneren zonder vragen

Beschrijving

Touw voor vismagneten (15 meter x 8mm dik)

Voor de vismagneten hebben we sterk touw van polypropyleen in het assortiment opgenomen. Dit touw wordt veel in de watersport gebruikt omdat het licht van gewicht is en haast geen water opneemt. Het touw blijft op het water drijven, zodat je goed kunt zien waar je vismagneet ongeveer op de bodem ligt. Door de kleur zie je ook het touw goed op het water liggen.

Polypropyleen touw droogt gemakkelijk en is gemakkelijk met een doek schoon te maken. Doordat het touw snel droogt heb je ook geen last van schimmelend touw.

We bieden je de keuze voor een touw met lussen of zonder lus. Het touw met een lus kun je gemakkelijk gebruiken om de vismagneet vast te maken, door de magneet door de lus heen te halen. De lus hebben we aan twee zijdes laten smelten, zodat het aan de andere kant gemakkelijk vast te houden is.

Extra informatie

Kies

Zonder lussen, Met lussen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Touw voor magneetvissen (15 meter)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *