Archieven: Testimonials

Prima en snelle service!

Prima en snelle service!

Lees meer

Ben buitengewoon tevreden

Uitstekende service en advies. Zeer coulante en persoonlijke behandeling Ben buitengewoon tevreden werkelijk een aanrader al je op zoek bent naar magneetjes. In mijn geval zeer sterke met haakje om in de keuken te gebruiken

Lees meer

Fijne mensen!

Fijne mensen! Ik had per ongeluk helemaal de verkeerde magneten besteld, en prompt kreeg ik nieuwe opgestuurd. Het verrekenen van de kosten deden we achteraf in een prettige mailwisseling. Hulde!

Lees meer

Goede kwaliteit snelle verzending

Snelle bezorging, goede kwaliteit, hele goeie prijs!

Lees meer

Werken zeer goed in combinatie met magnetic paint

Fantastische service en snelle levering; magneten werken fantastisch in combinatie met mijn muur welke ik heb geschilderd met de sterke Magnetic paint, helaas minder op de wand met goedkope magneetverf. Al met al ben ik toch erg tevreden!!

Lees meer

Goed product maar bovenal uitstekende…

Goed product maar bovenal uitstekende service! Via magneetjeswinkel magneet haken besteld, echter na een paar dagen geen track&trace ontvangen. Heb de klantenservice een mail gestuurd en binnen enkele uren reactie. Ze hadden het helemaal uitgezocht, de magneethaken naar de post gedaan en er een extra presentje bij gedaan voor het ongemak. Super!

Lees meer

Alles was naar wens

Goede kwaliteit magneetjes, snelle levering

Lees meer

Voor herhaling vatbaar? Ja zeker!

Mooie website, interessante artikelen en bestelproces ging perfect. Snelle reactie en verzending. Qua levering nog wel een dingetje. Wel netjes een track & trace, maar een bewering van Post NL dat het bezorgd is (in de brievenbus) terwijl er niets was. Ik hoop nog op een foutje en een verlate levering. Wel vervelend want het […]

Lees meer