Staafmagneet Neodymium N52 6 X 10 Mm
Staafmagneet (Neodymium N48) – Ø 5 x 10 mm

Staafmagneet (Neodymium N48) – Ø 5 x 10 mm

0,45

Staaf magneet is een sterke Neodymium N35 magneet. Erg geschikt voor het ophangen van posters en affiches. Klein van stuk, maar grote krachtpatsers! Houdkracht is ± 850 gram.

Op voorraad

Beschrijving

Staafmagneet (Neodymium N48) – Ø 5 x 10 mm

De staaf magneet is een sterke Neodymium N48 magneet. Heel erg geschikt voor het ophangen van posters en affiches. De magneetjes zijn zo sterk dat ze op een goede ondergrond moeiteloos meerdere A4-tjes op hun plek zullen houden. Let op: deze magneetjes zijn heel erg klein klein en absoluut niet geschikt als speelgoed!

De diameter van deze magneet is 5mm en verkrijgbaar in een lengte van 10 mm. De houdkracht is ± 1.152 kg.

Neodymium magneetjes zijn de sterkste magneetjes op aarde! Je zult versteld staan van hun kracht. Hoe klein de magneetjes ook zijn, ze hebben werkelijk superkrachten. De Supermagneet wordt veel gebruikt om foto’s op te hangen, omdat ze zo klein zijn en niet storend zijn. Je ziet ze haast niet en het leidt niet de aandacht af. Ook ateliers of musea gebruiken deze magneetjes om grotere vellen papier of bedrukte posters op te hangen.

Overigens zijn deze magneetjes in diverse diktes en diameters te koop. Kijk hiervoor in onze webshop naar de ‘Hobby-magneten’ in de menubalk.

Pas op met kleine kinderen. Deze magneetjes zijn geen speelgoed. Kinderen slikken deze magneetjes gemakkelijk in. Indien je kind een magneetjes heeft ingeslikt, raadpleeg dan je dokter.

Extra informatie

Grondstof magneet

Neodymium

Hittebestendigheid

Tot 80 graden Celcius

Neodymium waarde

N35

Houdkracht

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Staafmagneet (Neodymium N48) – Ø 5 x 10 mm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *