Alle Kleuren Schoolbord Verf
Schoolbordverf Magpaint – 0,5 ltr diverse kleuren
18,7519,95 Selecteer de opties

Schoolbordverf Magpaint – 0,5 ltr diverse kleuren

18,7519,95

Schoolbordverf van Magpaint in zwart, grijs, donkergroen, limegroen, hardroze, blauw en rood. Op waterbasis, geschikt voor de kinderkamer. Perfect voor over magneetverf en goed voor een schoolbord van ± 3 m² (twee maal behandeld).

Wissen
Meer nodig? Vanaf 2 stuks 10% korting!

Prijs is inclusief btw, exclusief verzendkosten

Vanaf 25 euro berekenen wij geen verzendkosten

90 dagen retourneren zonder vragen

Beschrijving

Schoolbordverf Magpaint

Met de schoolbordverf van Magpaint kun je alle kanten op. Deze praktische verf droogt mooi mat op en geeft uitstekende hechting voor je krijtjes. Of je nou voor een zwart schoolbord kiest, het veel leuker lijkt om met een opvallende kleur te werken, of juist voor een klassiek donker groen schoolbord gaat, het is allemaal mogelijk met Magpaint Schoolbordverf!

Alles mogelijk met schoolbordverf. Dus krijten maar!

De schoolbordverf die voor jou goed werkt. Daar hebben we naar gezocht. We houden van kleur en we houden van creatieve uitspattingen. Daarom hebben we gekozen voor deze schoolbordverf.

De verf is op waterbasis en kan daardoor overal in huis of op kantoor worden toegepast. Zeker tot in de kinderkamer aan toe, want als de verf droog is, zal de verf geen giftige stoffen bevatten!

Schoolbordenverf Magpaint schoolbordverf in grijs 500 ml

De verf is op waterbasis. Dat betekent voor jou dat je schoon en snel kunt werken. Na tien minuten is de verf al stofdroog, dus je moet wel even doorwerken. Aan de andere kant is dat bij kleine vlakken (zoals bij een schoolbord) natuurlijk prima te doen.

Je kunt een tweede laag aanbrengen na 12 uur. Je hoeft hiervoor de verf in principe niet te schuren, want schoolbordverf is zo mat dat de verf zichzelf al een goede hechting geeft. Alleen als je teveel stofjes naar je zin ziet, of je hebt last van structuur of strepen, kun je met heel fijn schuurpapier even schuren. Gebruik dan bij voorkeur korrel 220 of 240 hiervoor.

Hoeveel lagen schoolbordverf moet ik aanbrengen?

Na de 12 uur droging van de eerste laag adviseren wij altijd een tweede laag aan te brengen. Twee lagen vinden wij beter dan één laag, ook als je magneetverf als ondergrond gebruikt. Waarom? Krijtstof werkt polijstend op de schoolbordverf. Dus iedere keer als je de wisser gebruikt, of het schoolbord nat afneemt, zal het krijtstof je verf héél licht opschuren. Met in ieder geval twee lagen schoolbordverf voorkom je snelle slijtage. Als je één laag opbrengt en het daarbij laat, zal je merken dat op een gegeven moment het krijt minder goed hecht op de verf. Wanneer je twee lagen gebruikt heb je een duurzamer schoolbord dat langer meegaat.

Hoe kan ik de schoolbordverf het beste opbrengen?

Gebruik voor het opbrengen van de verf een goed, pluisvrij verfrollertje. Een viltrollertje werkt voor deze verf het allerbeste. Door de korte haartjes krijg je vrijwel geen strepen en breng je de verf op de juiste dikte aan. Tip: neem een stukje afplaktape en rol het rollertje voor gebruik over de klevende kant om de losse haartjes te verwijderen.

We hebben in de shop Anza viltrollertjes die heel fijn werken. Zeker een aanrader! Met een verfrolbakje en een bijpassende verfrolbeugel heb je alles compleet.

Anza viltrollertje MagneetjesWinkel.nl 2

Nog leuker: maak een magnetisch schoolbord!

Wil je het helemaal goed aanpakken? Dan is het heel erg leuk om van de gelegenheid gebruik te maken om je schoolbord ‘magnetisch’ te maken. Dat is voor de kids natuurlijk helemaal het einde! Geen idee hoe je dit doet? Geen nood, wij helpen je op weg.

Met magneetverf kun je zorgen voor een ondergrond waar sterke magneten zonder problemen op blijven plakken. Hoe je dit doet lees je in ons inspirerende artikel over het maken van een magnetische krijtbord of magneetwand.

Extra informatie

GewichtN/B
AfmetingenN/B
Kleur

Zwart, Grijs, Donkergroen, Roze, Lime, Blauw, Rood

Aantal lagen

2 lagen

Aantal m²

0.5 ltr voor 5 á 6 m²

Droogtijd

4 uur

Merk

Oplosmiddel

Water

Overschilderbaar na

4 uur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Schoolbordverf Magpaint – 0,5 ltr diverse kleuren” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.