Retourneren

Retourneren

Wanneer kan ik mijn bestelling retourneren?

 

Je kunt je bestelling zonder problemen aan ons terugsturen wanneer er sprake is van:

  • Herroepingsrecht (zichttermijn)
  • Een door ons verkeerd geleverd product
  • Een defect bij ontvangst van het product

Herroepingsrecht

Het herroepingsrecht, ook wel zichttermijn genoemd, betekent dat je binnen 14 dagen, zonder opgave van reden uw aankoop kunt ontbinden. Dat is een wettelijk recht dat je hebt bij online aankopen. Wij verruimen deze termijn tot 30 dagen. Deze 30 dagen gaan in de dag nadat je jouw bestelling thuis geleverd hebt gekregen.

Tijdens de bedenktijd moet je wel zorgvuldig met je aankoop en de verpakking omgaan. Het product mag slechts in die mate uitgepakt zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik wilt maken, kunt je het product met alle geleverde toebehoren, en indien redelijkerwijze mogelijk is in de originele staat en verpakking aan ons terugsturen.

Als je gebruikmaakt van je herroepingsrecht kun je dit binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling melden via het retourenformulier. Na de melding krijg je van ons een verzendsticker per email aangeboden. Hiermee kun je jouw aankoop gratis aan ons terugsturen. Uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde product zullen we het aankoopbedrag aan je terugbetalen op je bankrekening. Ook voor de terugbetaling worden geen kosten in rekening gebracht.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Dit betekent dat het terugsturen dermate veilig dient te gebeuren dat het product onbeschadigd bij ons retour komt.

Een verkeerd geleverd artikel?

Hebben we onverhoopt een verkeerde product aan je geleverd? Neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice per mail of het contactformulier. We zullen er dan zo spoedig mogelijk voor zorgen dat u het juiste product ontvangt. Mocht het nodig zijn om het verkeerd geleverde product aan ons te retourneren dan zullen we de verzendkosten hiervoor vergoeden.

Hoe kan ik dan een artikel retourneren?

Wil je een product of bestelling retourneren? Vul dan het retourenformulier in. Indien je gebruikmaakt van uw herroepingsrecht dien je dit dus binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling te melden via het retourenformulier.

Na ontvangst van je retourenformulier ontvangt je een automatisch bericht van ons met instructies en het retouradres. Heb je geen mail ontvangen? Controleer dan eerst even je spambox of map met ‘ongewenste mail’.

Naar het retourenformulier