Shopping Cart

Meest verkocht

  • Magneten om in te naaien Naai magneet
    0,80 Ja, dit wil ik!

Magneten om in te naaien

De absolute nummer 1 in ons assortiment en al een aantal het meest verkochte product met stip bovenaan: de innaaibare magneet. Er zijn er inmiddels al duizenden naar onze klanten verstuurd. De mogelijkheden zijn eindeloos. Voor het ophangen van lichte stoffen of horgaas op boten, in caravans en campers of gewoon voor gebruik in kleding als knoop. Er is van alles mee mogelijk. Al menigeen oude van dage is ermee geholpen wanneer de knopen van de jas moeilijker dicht te knopen zijn, omdat de drukknopen te zwaar of de handen het priegelen niet meer kunnen. Of als sluiting is en boodschappentas of etui. Wie ze koopt is enthousiast en dat blijkt wel uit de vijf sterren die onze klanten voor dit product gemiddeld over hebben!

Schijfmagneet  Ø 3mm

Op nummer twee staat onze Neodymium schijfmagneet. Dit superkleine magneetje van maar drie millimeter doorsnede is populair onder de modelbouwers in ons klantenbestand. Neodymium magneten is een zeldzame grondstof waaruit de magneten worden vervaardigd. Ze worden daarna vernikkeld waardoor ze hun mooie glimmende zilverkleur krijgen. Als je kijkt naar de kracht dan is die al snel enorm groot. Een klein magneetje van een paar millimeter kan al snel 190 gram dragen. En hoe groter de magneet, hoe hoger de draagkracht wordt. 

Ook de kleinste magneten kun je bij ons gewoon per stuk bestellen. Dat is gemakkelijk, want zo hoef je nooit meer magneetjes in huis te halen dan je daadwerkelijk kunt gebruiken.

Veel modelbouwers verlijmen trouwens ook de schijfmagneetjes. Dat gaat perfect met onze lijm voor magneten.

Magnetisch schoolbord verfpakket

Op nummer 3 staat ons magnetisch schoolbord verfpakket. Een handig compleet verfpakket met magneetverf van Magnificent Paint en MagPaint schoolbordenverf. Het fijne aan dit pakket is dat je de keuze hebt uit maar liefst zeven kleuren schoolbordverf. Maar ook dat alles wat je nodig hebt netjes erbij geleverd wordt. Tot aan de roerhoutjes en het afdekplastic aan toe. De juiste roller en goed afplaktape (voor kwetsbare ondergronden geschikt) worden ook nog in het pakket meesgestuurd. En dat alles snel in huis, zodat je aan de klus kunt beginnen.

Wil je meer informatie lezen over het maken van een magnetisch schoolbord? Lees dan zeker ook dit uitgebreide artikel erover.

  • Haak Magneet Subliem 15 Kg S Stuks
    9,90 Ja, dit wil ik!

Haak met magneet Subliem

Deze haakmagneet valt bij onze klanten het meest in de smaak. En dat is te begrijpen, want het is ook gewoon een heel mooie en sterke haak. Ongelofelijk handig om om de handoek en theedoek in te keuken op te hangen, of voor gebruik in de badkamer. De haakmagneet wordt per twee stuks aan je toegestuurd.

De Trekkracht is maar liefst 15 kilo, maar dat betekent niet dat je er ook een tas met boodschappen aan kunt ophangen. Op gladde ondergronden kan de magneet namelijk door de zwaartekracht naar beneden glijden. Wil je dat voorkomen dan kun je het beste ook meteen handige zefklevende anti slip buttons meebestellen.

Magneethaak Black Mamba

Ook een hardloper in de categorie magnetische haken: de Black Mamba. En dat begrijpen wij, want deze haak is mooi, past in vrijwel ieder interieur en is gewoon heel sterk. Het fijne aan deze magneet haak is ook dat de grote magneet standaard al is voorzien van een siliconen laag dat voorkomt dat de haak op gladde oppervlaktes gaat zakken. En deze silconen laag beschermd ook het metaal tegen krassen en beschadigen. 

De zwarte Mamba is de meest verkochte kleur. Maar de Mamba is ook te bestellen in een witte variant en als zilverkleurige magneethaak. Ze worden allen geleverd per twee stuks in een mooie transparante verpakking, dat het meteen ook leuk cadeau maakt om te geven. Bijvoorbeeld voor de nieuwe keuken of badkamer van je vrienden of familie.

Overige veel bestelde mageten uit ons assortiment

ONZE WINKEL IN EDE

is iedere werkdag geopend zodat je onze magneten kunt ervaren.

GRATIS VERZENDING

bij bestellingen vanaf 25 euro binnen Nederland

GRATIS RETOURNEREN

binnen 90 dagen na ontvangst van je bestelling bij je thuis en binnen NL.

VEILIG BETALEN IN DE SHOP

via beveiligde verbindingen naar je bank