\n\n\n
Shopping Cart

Magneten bestellen

Magneten bestellen bij MagneetjesWinkel.nl

Wat voor magneet je ook zoekt, wanneer je magneten wilt bestellen wil je graag zonder kopzorgen een bestelling snel en goed verzorgd ontvangen. Dat geldt voor kwaliteit, levertijd en een vriendelijke en bereikbare klantenservice. Bij MagneetjesWinkel.nl zijn we dat ons terdege bewust en om die reden worden wij door inmiddels duizenden tevreden klanten zo gewaardeerd.

Wanneer je bij ons magneten wilt bestellen kun je dus terugvallen op een duidelijk bestelproces, een uiterst vriendelijke klantenservice en een snelle levering aan huis. Onze klantenservice denkt graag met je mee en is voor al je vragen goed bereikbaar. Zelfs in het weekend beantwoorden we je e-mail of ticket via onze online chat. Dor de week kun je ons van 10:00 uur tot 17:00 uur bereiken via ons telefoonnummer 026-20 60 061. En mocht je de magneten willen zien en de zelf de kracht vooraf zelf kunnen vaststellen, dan hebben we zelfs de unieke service dat je bij ons op kantoor in Wageningen tijdens kantooruren kunt langskomen. (Wel vooraf even bellen om zeker te zijn dat we er ook zijn!)

Magneten bestellen van de beste kwaliteit

De ene magneet is de andere niet. Zeker, er zijn grote verschillen in kwaliteit en kracht. Wij verkopen alleen magneten van de allerbeste kwaliteit. Dat zie je terug in de draagkracht van iedere magneet. Bij onze magneten vermelden we altijd de draagkracht, zodat je in kunt schatten wat je van de magneet verwachten kunt. Ook tussen Neodymium magneten zitten verschillen in kwaliteit en draagkracht. Je kunt er zeker van zijn van je in onze winkel alleen de allersterkste magneten vind die er zijn. Wil je magneten bestellen van de allerbeste kwaliteit? Dan kun je dus eigenlijk zelfs niet om ons heen. Als je dat al zou willen, natuurlijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

ONZE WINKEL IN EDE

is maandag t/m vrijdag geopend zodat je onze magneten kunt ervaren.

GRATIS VERZENDING

bij bestellingen vanaf 25 euro binnen Nederland

GEMAKKELIJK RETOUR

binnen 90 dagen na ontvangst van je bestelling bij je thuis en binnen NL.

VEILIG BETALEN IN DE SHOP

via beveiligde verbindingen naar je bank