Magneetverf Magnificentpaint Verf Voor Magneten 0.5 Ltr
Magneetverf (VERF voor MAGNETEN)
22,9032,90 Selecteer de opties

Magneetverf (VERF voor MAGNETEN)

22,9032,90

Magneetverf van MAGnificentPaint, 0.5 ltr, voor een oppervlakte van ± 1 m² met minimaal drie lagen. Een liter is genoeg voor een oppervlakte van maxiaal 2 m² met minimaal drie lagen. Met Verf voor Magneten kun je magisch magneetbord maken waar al je sterke magneten probleemloos op blijven hangen!

(1 klantbeoordeling)
Wissen

Prijs is inclusief btw, exclusief verzendkosten

Vanaf 25 euro berekenen wij geen verzendkosten

90 dagen retourneren zonder vragen

Beschrijving

Magneetverf (VERF voor MAGNETEN) 0.5 ltr

Magneetverf (VERF voor MAGNETEN) van MAGnificentPaint brengen we sinds 2020 op de markt. In onze webshop kun je deze sterke magneetverf krijgen in halve liters. Met een halve liter verf kun je een magneetbord van maximaal een vierkante meter maken. Dit is ongeveer het oppervlakte van een halve deur. Met onze eigen magneetverf heb je een voordelige én sterke magneetverf in huis!

TIP: Breng de verf in minimaal drie lagen aan en gebruik over de magneetverf ook drie lagen schoolbordverf. Nu kun je het magneetbord ook met krijt beschrijven!

Magneetverf Magnificentpaint Verf Voor Magneten 6Eindeloos veel mogelijkheden met magneetverf

Maar er zijn eindeloos veel mogelijkheden door het gebruik van de magneetverf van MAGnificentPaint. In de keuken, de huiskamer of de werkkamer, er is overal wel ruimte om de magie te laten werken. Oók in de kinderkamer, want onze verf voor magneten is op waterbasis, vrijwel geurloos en na droging geheel vrij van giftige stoffen.Breng de verf in maximaal drie lagen aan. Liever adviseren we om te rekenen vanuit het oppervlakte dat vanuit de pot geschilderd kan worden. Daarom spreken we altijd over m² oppervlakte van je magneetbord of oppervlakte dat je voor je magneten wilt gebruiken. Met deze halve liter kun je dus 1 m² bord maken. De verf breng je in verschillende lagen aan, waarbij je tussen de lagen door de verf minimaal vier uur laat drogen. Is je pot leeg gesmeerd, dan zit er voldoende magneetverf op de ondergrond voor een goede hechting van sterke Neodymium magneten.

Magneetverf voor thuis of op kantoor

De verf wordt ook vaak door bedrijven in kantoren gebruikt. Wij zelf hebben een magneetmuur, waar we iedere dag weer blij mee zijn! Op deze muur hangen we alle to-do briefjes op en brainstormen we op grote vellen over nieuwe ideeën en nieuwe producten. Het geeft ons goed overzicht en een hoop flexibiliteit omdat de muur altijd weer een goed overzicht geeft en de magneten steeds weer te gebruiken zijn.Wist je dat we in de shop ook handige hulpmiddelen verkopen die je helpen bij de klus? We hebben speciale rollertjes die speciaal geschikt zijn voor het verwerken van de verf. Deze rollers van Anza zorgen voor een mooi glad resultaat. Maar ook hebben we speciaal tape voor kwetsbare ondergronden, zodat je niet na het schilderen stukjes verf van de zijkanten van het vlak weer er aftrekt. Al deze producten kun je ook vinden bij de magneetverf.

Extra informatie

Kies blik:

0.5 ltr, 1 ltr

Aantal lagen

Minimaal 3 lagen

Aantal m²

0.5 ml = 1-2 m² magneetbord

Droogtijd

4 uur

Merk

Oplosmiddel

Water

Overschilderbaar na

4 uur

1 beoordeling voor Magneetverf (VERF voor MAGNETEN)

5,0
Gebaseerd op 1 beoordeling
5 sterren
100
100%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
  1. Ieke d. (geverifieerde eigenaar)

    Geverifieerde beoordelingGeverifieerde beoordeling - bekijk origineelExterne link

    De verf geeft een prachtig resultaat, t’is verf die goed dekt en zijn magnetische werk doet. Ook een goede service; vriendelijk en snel!

    (0) (0)
Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.