Magneten voor magneetverf

Magneet Magneetjes Neodymium magnet magneetjeswinkel

Magneetverf magneten

Als je op zoek bent naar magneetverf magneten is het belangrijk dat je voor sterke magneetjes kiest. Hoewel goede magneetverf een behoorlijk sterk effect kan hebben is het eindresultaat met magneetverf niet te vergelijken met bijvoorbeeld het gebruik van een metalen plaat als magneetbord. De juiste keuze voor sterke magneetjes is dus heel belangrijk als je zoekt naar de geschikte magneetverf magneten.

Maar alle magneten zijn toch geschikt voor magneetverf?

Misschien vraag je jezelf af waarom niet alle magneten geschikt zijn voor magneetverf. Zoals hierboven al aangegeven is magneetverf dus niet te vergelijken met een metalen magneetbord. Dit betekent dat zwakkere magneten soms niet sterk genoeg zijn om de magnetische verbinding met de magneetverf aan te gaan. In de verf is metaalpoeder toegevoegd dat nooit geheel te vergelijken valt met een geheel metalen ondergrond.

Magneet Clip Architect Neodymium TF3869 7640145466885Zwakkere magneten zijn veelal ferriet magneten. Deze zwartkleurige magneten zijn veel minder sterk dan de magneten die wij aanraden. Ferriet magneten zijn meestal heel goedkoop en te vinden bij de huishoudzaken zoals Blokker en prijsvechters als Action en Hema. Ook die leuke magneetjes die je als souvenir koopt kun je niet goed gebruiken. Hoewel ze vaak wel gebruikt kunnen worden als decoratie, zullen ze wanneer je bijvoorbeeld blaadjes papier of foto’s wilt ophangen niet sterk genoeg blijken te zijn.

Wat zijn geschikte magneetverf magneten?

Als je bijvoorbeeld met magneetverf een magnetisch bord hebt gemaakt en je bent op zoek naar een goede magneet, kun je het beste kiezen voor Neodymium magneten. Dat zijn de juiste magneten die sterk genoeg zijn. Neodymium magneten zijn de sterkste die op aarde gewonnen kunnen worden. Neodymium magneten komen veelal uit China waar deze zeldzame grondstof gewonnen wordt. In onze shop verkopen we veel magneetjes die je kunt gebruiken.

Naar de sterke magneten voor magneetverfv

magneetverf magnetenRuime keuze in sterke magneten!

Onze webshop heeft een heel ruime keuze in geschikte sterke magneten. We hebben niet alleen de ‘kale’ technische magneetverf magneten die veel gebruikt worden in de industrie, maar ook heel leuke decomagneetjes die voorzien zijn van zo’n sterke Neodymium magneet. Dat maakt de mogelijkheden veel groter om van je magneetbord een vrolijk en kleurrijk bord te maken. Kijk dus in de winkel voor alle mogelijkheden en kies de magneetjes die je het mooist vindt uit voor je project. 

Advies nodig?

Twijfel je over welke magneten geschikt zijn? Neem dan gewoon even contact met ons op. We helpen je graag verder in het maken van de juiste keuze. Ook voor ander advies kun je natuurlijk altijd even contact met ons zoeken. 

Contactformulier

Contact
Voor en achternaam
Schrijf hier je vraag of bericht aan MagneetWinkel.nl

 

Trefwoorden , , ,