Shopping Cart

Magneetverf in een compleet verfpakket

In de webshop verkopen we al langere tijd magneetverf voor het maken van een magneetwand of magneetbord. We verkopen de meest sterke, professionele magneetverf die te koop is. Met deze magneetverf hebben we inmiddels meer dan vijf jaar ervaring en steeds weer blijkt dat ook onze klanten het liefst met deze magnetische verf willen werken. Daarom hebben we sinds kort een compleet verfpakket aan ons assortiment toegevoegd. Een zeer compleet pakket met met de Magnetic Paint Extra Strong magneetverf. Alles wat je bij het maken van je magneetbord nodig hebt, leveren we in één pakket thuis bij je af. Zelfs aan het afdekfolie hebben we gedacht. En als bonus ontvang je van ons vier ijzersterke Neodymium magneten er gratis bij!

Wat zit er in het verfpakket?

Wanneer je bij ons dit pakket bestelt, ontvang je bij je bestelling alles wat je nodig hebt om de verf aan te brengen. We hebben dan werkelijk aan álles gedacht. In de doos ontvang je naast de professionele magneetverf:

 1. Een geschikt rollertje om de verf aan te brengen.
 2. Natuurlijk de juiste houder voor het verfrollertje
 3. Een verfbakje in de juiste maat.
 4. Afdekfolie voor het afdekken van de omgeving.
 5. Een rol verftape, speciaal voor kwetsbare ondergronden.
 6. Roerhout om de verf goed om te roeren.
 7. Gratis set Neodymium magneten, zeer geschikt voor gebruik op magneetverf, t.w.v. € 11,90

De volledige waarde voor deze artikelen is € 18,50 (excl. magneetverf en gratis magneten).  Wanneer je dit pakket bestelt krijg je deze artikelen voor slechts € 9,60 geleverd!

Magneetverf geef 1.001 mogelijkheden!

De mogelijkheden zijn enorm. Onze professionele kwaliteit magneetverf geeft je alle ruimte om je creativiteit tot uiting te brengen. Drie lagen van deze verf geeft voldoende aantrekkingskracht voor de juiste kwaliteit magneten. Dat komt doordat Magnetic Paint alleen de beste inhoudsstoffen voor de verf gebruikt. Dit zorgt voor een mooi resultaat. Maar ook het gebruikte magneetpoeder is van speciale kwaliteit. Het is echt ijzerpoeder en daarmee onderscheid onze magneetverf zich van andere kwaliteiten van andere merken. Nergens anders wordt zuiver gecoat ijzerpoeder in de verf gebruikt. Dit zorgt voor een betere hechting van de Neodymium magneten. De verf heeft een sterkere aantrekkingskracht en door de speciaal gebruikte coating kan het niet roesten.

magneetverf hal

Met de juiste voorbereiding kan de verf gebruikt worden op vrijwel alle oppervlakten. Ondergronden die nog niet eerder met verf zijn behandeld, moeten we eerst worden schoongemaakt en van de juiste coating of grondverf voorzien worden. Dat betekent dat er vooraf gekeken moet worden wat er op het oppervlakte zit.

Hoe moet ik voorbehandelen voordat ik magneetverf gebruik?

 • eerst een grondverf gebruiken
 • Op kunststof kun je het beste een primer gebruiken, speciaal geschikt voor kunststoffen.
 • Wil je muren behandelen met magneetverf? Kijk dan of de ondergrond niet poedert, anders moet je de muren eerst fixeren.
 • Zuigende oppervlakten van steen, beton of gipsplaat kun je het beste eerst behandelen met een voorstrijk.

Zo zie je dat magneetverf op heel veel ondergronden probleemloos aan te brengen is. Je kunt hiervoor altijd ons om advies vragen. We helpen je graag de juiste keuzes te maken.

Hoe kan ik de verf aanbrengen?

Magneetverf verfpakket voor magneetwand of magneetmuur Magnetic Paint The Magnetic Company

In het verfpakket worden de juiste materialen meegeleverd. We hebben twee soorten pakketten gemaakt, maar alleen de maat van de pot verf verschilt. We hebben namelijk een verfpakket ontwikkelt vor 2 m² oppervlakte (genoeg voor het oppervlakte van bijvoorbeeld een deur) en een magneetverf-pakket voor 5 m² oppervlakte.

Als je goed kijkt, zie je dat de inhoud van de verfmaterialen precies gelijk is. Hier hebben we bewust voor gekozen. De verf kun je namelijk het beste aanbrengen met de bijgeleverde roller. Die is voor beiden pakketten even groot, terwijl je misschien bij de 2,5 liter verf een grotere roller zou verwachten. 

De verf kun je namelijk het beste aanbrengen met de bijgeleverde roller. Die is voor beiden pakketten even groot, terwijl je misschien bij de 2,5 liter verf een grotere roller zou verwachten. Toch raden we dat niet aan. Door de toevoeging van het ijzerpoeder, heeft de verf ook een veel groter gewicht dan je van verf gewend bent. Als je magneetverf aanbrengt met een grotere verfroller voor muurverf, zal dat veel te zwaar worden. (Doe je dit toch, je zal de komende maanden wel besparen op je fitnessabonnement.)

Welke magneetverf leveren jullie er bij?

We verkopen in onze shop maar één kwaliteit magneetverf. We hebben, zoals we hierboven al schreven, gekozen voor de allerbeste kwaliteit. Dit is de Magnetic Paint Extra Strong. Deze magneetverf is echt de allerzwaarste kwaliteit verf die in heel Europa en zelfs in Rusland verkocht wordt. Dit Nederlandse merk heeft de magnetische verf rond 2003 naar Nederland gehaald en is steeds verder blijven ontwikkelen. De zwaarste kwaliteit die zij in het assortiment hebben is de ‘Extra Strong’ kwaliteit. Dit houdt in dat er 20% meer ijzerpoeder in de verf aangebracht is, waardoor het effect nog sterker is. Dit maakt de verf wat duurder in de aanschaf, maar niet in gebruik. Doordat er meer ijzerpoeder is toegevoegd, heb je minder lagen nodig om een goed effect te krijgen. Andere merken verf moeten in vier tot vijf lagen aangebracht worden, om dezelfde kracht te bereiken. Met deze extra sterke kwaliteit heb je dus minder verf nodig, waardoor je minder geld uitgeeft. Daarnaast scheelt het ook nog eens werk.

De verf is van professionele kwaliteit. Het wordt door schildersbedrijven gebruikt en door architecten geadviseerd. Aannemers gebruiken het graag. Zo is er een berg ervaring opgedaan vanuit de professionele gebruiker, waardoor de verf in de loop van de jaren met kop en schouders boven de concurrenten zijn uitsteken in geleverde kwaliteit en magnetisch effect. Ook om die reden hebben we gekozen voor The Magnetic Company als partner voor het leveren van magneetverf vanuit onze webshop.

Advies nodig? Neem gerust even contact op.

We kunnen ons voorstellen dat je graag advies wilt, voordat je aan je klus begint. Hiervoor kun je ons goed bereiken, op werkdagen via ons telefoonnummer 026-20.60.061 of via het contactformulier. Hans Huizenga, de eigenaar van MagneetjesWinkel.nl, heeft jarenlange ervaring in de verfbranche en kan je goed over je verfklus informeren en adviseren. We staan graag voor je vragen klaar!

Of kijk in de shop naar de magneetverf en magneten:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ONZE WINKEL IN EDE

is maandag t/m vrijdag geopend zodat je onze magneten kunt ervaren.

GRATIS VERZENDING

bij bestellingen vanaf 25 euro binnen Nederland

GEMAKKELIJK RETOUR

binnen 90 dagen na ontvangst van je bestelling bij je thuis en binnen NL.

VEILIG BETALEN IN DE SHOP

via beveiligde verbindingen naar je bank