Magneetverf 1 liter DIY compleet verfpakket Magnetic Paint Extra Strong met gratis magneten
Magneetverf – Compleet DIY Verfpakket voor Magneten (2 m²)

Magneetverf – Compleet DIY Verfpakket voor Magneten (2 m²)

59,90

Een compleet verfpakket met magneetverf. Alles wat je nodig hebt voor het maken van een magneetbord of magneetmuur in één pakket thuis afgeleverd. Inclusief een GRATIS set magneten. Dit pakket is geschikt voor een oppervlakte van 2 m².

Beschrijving

Magneetverf Compleet DIY Verfpakket (2 m²)

Met GRATIS set supersterke Neodymium magneten met een draagkracht op metalen ondergrond tot wel 4 kg.

Een compleet verfpakket voor magneten, waarbij je geen zorgen hebt of je alle materialen in huis hebt. Want we leveren thuis af, inclusief de benodigde magneetverf, de geschikte roller, houder en verfbakje en een handige platte kwast voor de randen. Zelfs aan afdekfolie en roerstaafjes wordt gedacht. Je kunt dus zo aan de slag!

In dit verfpakket voor magneten krijg je de beste magneetverf geleverd die we in onze shop verkopen. Het gaat om de Magnetic Paint Extra Strong, een magneetverf waarbij je zeker kunt zijn van de beste kwaliteit en kracht. De verf is middengrijs van kleur, zodat het gemakkelijk overgeschilderd kan worden met een goede kwaliteit muurverf in de kleur die je zelf kiest.

Tips voor het aanbrengen van magneetverf

Het is belangrijk om drie lagen magneetverf aan te brengen. In dit verfpakket wordt een liter Magnetic Paint Extra Strong meegeleverd. Dit is genoeg voor in totaal 2 m² magneetwand of magneetbord. We adviseren bij dit oppervlakte altijd de gehele pot ‘leeg te smeren’. Dus gebruik ook echt de liter voor de 2 m². Minder verf betekent ook minder metaaldeeltjes op de ondergrond. De liter is in ieder geval voldoende om de verf in drie lagen aan te brengen.  

In Magnetic Paint Extra Strong worden 20% metaaldeeltjes toegevoegd die een speciale coating hebben gekregen. Dit voorkomt dat de metaaldeeltjes gaan roesten. De verf is namelijk op waterbasis, dus snel droog en vrij van giftige stoffen. Je kunt de verf dus ook veilig in alle ruimtes van het huis gebruiken, zelfs in de kinderkamer.

Wat krijg je in het verpakket geleverd?

– Een set magneten als extra cadeautje
– Afdekfolie
– Afplakband
– Rollertje voor de magneetverf
– Rolbakje
– Houder voor de roller
– Afplakband
– Roerhoutjes

Je krijgt een gratis setje sterke magneten cadeau!

Bij dit verfpakket krijg je een GRATIS set magneten erbij met een grote houdkracht. Deze magneten zijn bij uitstek geschikt voor magneetverf. De Neodymium magneten hebben op een metalen ondergrond een houdkracht tot wel 4 kilogram. Als magneten op magneetverf gebruikt worden, neemt de houdkracht altijd af. Dat komt omdat drie lagen magneetverf nog altijd niet te vergelijken zijn met een volledig metalen ondergrond. Dat is natuurlijk een logisch gevolg van het gebruik van verf. Het is daarom altijd belangrijk dat er goede, sterke magneten gebruikt worden. De gratis magneten die erbij geleverd worden kunnen ook meteen als testmagneten gebruikt worden, om te zien of de magneetverf goed is opgebracht en zijn werk doet.

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Magneetverf – Compleet DIY Verfpakket voor Magneten (2 m²)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *