Shopping Cart

Magneetmuur vol herinneringen

Met magneetverf maak je dit mogelijk

Jacco uit Zaandam heeft met ons zijn project met onze professionele magneetverf gedeeld. Zijn idee was om op een muur herinneringen aan zijn mooie reizen levendig te houden. En het resultaat mag er zeker zijn. Het is een mooi project geworden dat met advies en de juiste materialen een succes is geworden!

(Tekst gaat onder de foto verder.)

Magneetmuur Met Magneetverf Met Reisherinneringen

Dierbare herinneringen op je magneetmuur

Misschien is het herkenbaar. Je houdt van reizen en je komt op verschillende inspirerende plaatsen op bijzondere werelddelen. Op een gegeven moment is er op je koelkast geen plek meer voor al die leuke souvenir magneten. Die souvenir magneten heb je op iedere plek waar je geweest bent, met zorg uitgezocht als blijvende herinnering voor later. Maar intussen is dat een echt grote verzameling geworden. Iedere souvernir magneet staat symbool voor een mooie herinnering, vertelt je een bijzonder verhaal. Eigenlijk wil je dat verhaal een centrale plaats in huis geven.  Want dierbare herinneringen mogen gezien worden.

Kies kwaliteit magneetverf voor een magneetbord op de muur

Met magneetverf kun je vrijwel iedere ondergrond de magie van magnetisme geven. Dus ook op iedere muur. Het is eenvoudig om met magneetverf een ondergrond te creëren die je magneten houvast geeft. Is je koelkast te klein voor je verzameling magneten, dan stap je gewoon over op je hele wand. Geen probleem!

Bekijk in de video hoe je in paar simpele stappen een magneetmuur maakt

Magneetverf voor zwakke magneten?

Is de professionele magneetverf dan geschikt voor de zwakkere Ferriet magneten? Want de souvenir magneten zoals we dit keer in ons inspiratieblog bespreken, zijn altijd veel minder sterk dan de sterkere Neodymium magneten die voor magneetverf worden aangeraden.

En dat is inderdaad zo. Ook de Ferriet magneten zijn meestal niet sterk genoeg voor het gebruik op de professionele magneetverf. De aantrekkingskracht van de Ferriet magneet is te zwak.

Je kunt magneetverf niet vergelijken met een volledig metalen ondergrond. Als je magneet erg zwak is, zal het voor op je magneetmuur niet voldoen.

Kies hiervoor bij voorkeur onze professionele magneetverf van Magnificent Paint. Inmiddels hebben we al ruim vijf jaar ervaring opgedaan met topkwaliteiten magneetverf en kunnen we met een gerust hart zeggen dat we een uitstekende magneetverf hebben ontwikkeld.

Daarnaast is de prijs in combinatie met de kwaliteit van deze verf ook gewoon heel erg goed. De verf is wat duurder dan de kwaliteit uit de bouwmarkten, zoals de Gamma magneetverf of de Karwei magneetverf, maar dat haal je dubbel en dwars terug in duurzaamheid en kracht.

Je hebt ook minder verf nodig, waardoor je in verhouding nooit zoveel meer betaalt dan voor de goedkope magneetverf die je overal kunt kopen.

We hebben een paar jaar geleden een test gedaan met magneetverf van Action in combinatie met Magnificent Paint. Het eindresultaat met onze magneetverf was gladder, sterker en gemakkelijker over te schilderen door de lichtere grijze kleur dan de zwarte magneetverf van de goedkopere Action magneetverf.

ONZE WINKEL IN EDE

is maandag t/m vrijdag geopend zodat je onze magneten kunt ervaren.

GRATIS VERZENDING

bij bestellingen vanaf 25 euro binnen Nederland

GEMAKKELIJK RETOUR

binnen 90 dagen na ontvangst van je bestelling bij je thuis en binnen NL.

VEILIG BETALEN IN DE SHOP

via beveiligde verbindingen naar je bank