Schijfmagneet Neodymium N52 3 X 1 Mm
Schijfmagneet (Neodymium N52) – Ø 3 mm – Verschillende maten
0,250,39 Selecteer de opties

Schijfmagneet (Neodymium N52) – Ø 3 mm – Verschillende maten

0,250,39

Deze schijfmageten zijn sterke Neodymium N52 magneten. Erg geschikt voor het ophangen van posters en affiches. Klein van stuk, maar sterk. Een supermagneetje van Ø 3 mm x 1 mm kan één A4-tje op een volledig metalen ondergrond vasthouden.

(1 klantbeoordeling)
Wissen

Beschrijving

Schijfmagneet (Neodymium N52) – Ø 3 mm

Deze magneet is een sterke Neodymium N52 magneet. Heel erg geschikt voor het ophangen van posters en affiches. De magneetjes zijn er sterk genoeg voor dat ze op een goede ondergrond moeiteloos enkele A4-tjes op hun plek zullen houden. Let op: deze magneetjes zijn heel erg klein klein en absoluut niet geschikt als speelgoed!

De diameter: 3 mm, verkrijgbaar in de diktes: 1 mm. (Houdkracht 1 x A4.)

Tip: Wil je de magneetjes verlijmen? Kies dan voor onze lijm voor magneten.

Neodymium magneetjes zijn de sterkste magneetjes op aarde! Je zult versteld staan van hun kracht. Hoe klein de magneetjes ook zijn, ze hebben werkelijk superkrachten.

Neodymium magneetjes zijn de sterkste magneetjes op aarde! Je zult versteld staan van hun kracht. Hoe klein de magneetjes ook zijn, ze hebben werkelijk superkrachten. De magneet wordt veel gebruikt om foto’s op te hangen, omdat ze zo klein zijn en niet storend zijn. Je ziet ze haast niet en het leidt niet de aandacht af.

Overigens zijn deze magneetjes in diverse diktes en diameters te koop. Kijk hiervoor in onze webshop ook eens naar de ‘schijfmagneten’ (in de menubalk onder hobby-magneten) voor een nog sterkere kwaliteit.

Pas op met kleine kinderen. Deze magneetjes zijn geen speelgoed. Kinderen slikken deze magneetjes gemakkelijk in. Indien je kind een magneetjes heeft ingeslikt, raadpleeg dan je dokter.

Extra informatie

Dikte:

Ø 3 mm x 1 mm, Ø 3 mm x 1,5 mm, Ø 3 mm x 5 mm

1 beoordeling voor Schijfmagneet (Neodymium N52) – Ø 3 mm – Verschillende maten

5 sterren
100%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
Powered by Customer Reviews plugin
  1. Wim (geverifieerde eigenaar)

    Correcte en vlotte levering, goede verpakking, niks negatief eigenlijk 🙂

    Vond je deze beoordeling nuttig?
Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *