Shopping Cart

Zaterdag 17 december zijn wij extra geopend van 11:00 uur tot 17:00 uur.

Wacht niet te lang met het bestellen voor de kerstdagen. De bezorgdiensten hebben het erg druk!

Magneet bestellen

Voordelig de leukste magneet bestellen

Ben je op zoek naar originele magneten van grote klasse? In onze digitale winkel sta je aan het juiste adres voor de beste exemplaren. Op het werk of in de eigen keuken zie je zulke artikelen vaak passeren. Ze komen bijvoorbeeld van pas in het kantoor of maken het huis sierlijker. Met welk plan je ook winkelt, in de shop vind je een veelzijdig aanbod. In de collectie spot je de magneetjes gemaakt van hout of speciaal voor op de koelkast. Je hoeft dus geen whitebord in huis te hebben om ze toch toe te voegen. De prijzen houden we zo interessant mogelijk met behoud van de hoge kwaliteit. Het is belangrijk dat je weet naar welke magneetsoort je aan het zoeken bent. Hoe hoger de prijs van het product, hoe meer kilogram het ontwerp uiteindelijk aankan. Ieder type brengt eigen unieke kenmerken met zich mee voor het dagelijks gebruik.

Meer magneten dan je denkt

Een zoekrondje langs de categorieën leert je al hoeveel keuzes we aanbieden. Voor een enig cadeautje of een haakmagneet op de werkplaats slaag je bij ons gegarandeerd. Het ligt voor de hand dat je op het eerste gezicht kijkt naar de kleuren of vormen van de kanshebbers. Onze ervaring leert dat je er verstandig aan doet om ook op de draagkracht te letten. Een ontwerp verdraagt een zwaarder gewicht dan een volgend product in de webshop, ook als ze van buiten veel op elkaar lijken. Voor een lichte theedoek maakt het weinig uit maar gereedschap voor de zaak vraagt meer vermogen van de schijfjes. Met advies helpt ons team iedereen met vragen verder. Met elkaar spelen we in op de wensen van alle websitebezoekers. Bij de zoektocht komt meer om de hoek kijken dan alleen het uiterlijk van de aangewezen kandidaten. Wij voelen ons pas helemaal tevreden als je dat zelf ook bent. De keukenkamer fleurt op na een magneet bestellen met een klantvriendelijke service. Het product geeft structuur als je er papier mee ophangt op een opvallende plaats in de woonkamer of een werkruimte.

Magneetjes een ideaal cadeau

De meest krachtige exemplaren uit de collectie heten Neodymium magneten. Hun kleine formaat zegt weinig over de enorme aantrekkingskracht van de schijfjes. Zelfs in de verpakking trekken ze op centimeters afstand nog naar elkaar toe. Met de kleine varianten gooi je hoge ogen als je het cadeau geeft aan een familielid of een vriend. Zowel kinderen als volwassenen doe je een plezier door ze de magneetjes te schenken. Op deze manier geef je een tastbaar presentje waar ze voor langere tijd iets aan hebben. De accessoires stralen meteen uit dat ze precies aansluiten bij de trends van van deze tijd. Voortaan hoef je minder lang na te denken als je nog een aardigheidje nodig hebt voor een bekende. Binnen negentig dagen mag je de aankoop gratis terugsturen als dat toch nodig blijkt. Surf naar onze website om over te gaan tot een magneet bestellen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ONZE WINKEL IN EDE

is maandag t/m vrijdag geopend zodat je onze magneten kunt ervaren.

GRATIS VERZENDING

bij bestellingen vanaf 25 euro binnen Nederland

GEMAKKELIJK RETOUR

binnen 90 dagen na ontvangst van je bestelling bij je thuis en binnen NL.

VEILIG BETALEN IN DE SHOP

via beveiligde verbindingen naar je bank