Shopping Cart

Zaterdag 17 december zijn wij extra geopend van 11:00 uur tot 17:00 uur.

Wacht niet te lang met het bestellen voor de kerstdagen. De bezorgdiensten hebben het erg druk!

Lees alles over magneet speelgoed

Met magneet speelgoed bouwen

Op zoek naar verantwoord speelgoed kom je vast op zeker ook het nieuwe bouwen met magneet speelgoed tegen. Want magnetisch speelgoed wint enorm aan populariteit. Steeds meer kinderen komen zo spelenderwijs in aanraking met de wonderlijke wereld van magnetisme. En dat is goed nieuws. Door te spelen en te bouwen met magnetisch speelgoed worden de hersenen gemotiveerd en leer je oplossingsgericht te werken. In alle opzichten is het leerzaam én leuk! Hoog tijd dus om je mee te nemen in het aanbod van verschillend speelgoed waarmee je kunt bouwen met magneten!

Hoe kun je bouwen met magneten?

Er is verschillend speelgoed waarmee kinderen kunnen bouwen met magneten. Het meest bekend zijn de kleine magneetballetjes. Wie meer mogelijkheden zoekt kan kijken naar constructie speelgoed als Geomag. Ook kom je veel de magnetische tegels tegen van Connetix. Allemaal zeer de moeite waard!

Wat is Geomag speelgoed?

Geomag speelgoed is het nummer 1 constructie speelgoed op de Nederlandse markt. Het is al tientallen jaren te koop en menigeen zal ermee zijn opgegroeid. Ook scholen werken veel met magnetisch speelgoed van Geomag.

Geomag is te koop in verschillende thema’s, voor verschillende leeftijden en in kleine beginnerssets en grotere uitbreidingen. Geomag is geen goedkoop merk, maar kwalitatief heel erg goed en staat garant voor jarenlang speelplezier. Speelgoed dat vaak generaties meegaat!

Is Geomag leuk?

Het is haast vragen naar de bekende weg. Want ja, Geomag is ontzettend leuk magneet speelgoed. Dat dit merk al gedurende tientallen jaren succesvol speelgoed op de markt brengt zegt eigenlijk al genoeg! Kinderen zijn er dol op en kunnen urenlang blijven bouwen.

Magneet speelgoed
Is Geomag leuk

Hoe werkt Geomag?

Geomag werkt met losse metalen balletjes en kunststof staafjes waar aan beide uiteinden een magneet in verwerkt is. Hierdoor kun je de balletjes en staafjes koppelen en allerlei contructie bouwen. Ook Geomag heeft sets waar verschillende tegels bij geleverd worden. Deze tegels zijn niet magnetisch, maar kunnen tussen de staafjes geklemd worden.  

Geomag voorbeelden

Geomag voorbeelden van magnetisch speelgoed
Geomag voorbeelden van magnetisch speelgoed voor kinderen
Geomag voorbeelden

Met magneet balletjes bouwen

Ook razend populair zijn de magneetjes balletjes die vaak in setjes van 216 stuks te koop zijn. Het voordeel boven constructiespeelgoed is dat deze in aanschaf veel goedkoper zijn. Magnetische balletjes zijn daarom veel geschikter als klein cadeautje voor de kinderen. Of om hen eerst kennis te laten maken met het bouwen met magneten. 

Wel is het bouwen met deze 5 mm. kleine balletjes veel lastiger. De magneet balletjes zijn heel erg klein. Het is een leuk tijdverdrijf maar voor het echte constructies bouwen is lastig en vergt veel oefening en geduld.

ONZE WINKEL IN EDE

is maandag t/m vrijdag geopend zodat je onze magneten kunt ervaren.

GRATIS VERZENDING

bij bestellingen vanaf 25 euro binnen Nederland

GEMAKKELIJK RETOUR

binnen 90 dagen na ontvangst van je bestelling bij je thuis en binnen NL.

VEILIG BETALEN IN DE SHOP

via beveiligde verbindingen naar je bank