geomag super color panels recycled 52 delig 0871772003786
Geomag Super Color Panels Recycled 52 delig

Geomag Super Color Panels Recycled 52 delig

36,90

Geomag is een ingenieus maar eenvoudig constructiesysteem met magnetische staven en stalen bollen waarmee je oneindig veel figuren en driedimensionale constructies maakt.  Leeftijd: vanaf 5 jaar.

Op voorraad

Prijs is inclusief btw, exclusief verzendkosten

Vanaf 25 euro berekenen wij geen verzendkosten

90 dagen retourneren zonder vragen

Beschrijving

Geomag Super Color Panels Recycled 52 delig

Geomag is een ingenieus maar eenvoudig constructiesysteem met magnetische staven en stalen bollen waarmee je oneindig veel figuren en driedimensionale constructies maakt.

Door de krachtige magneten, unieke klik, hoogwaardige materialen, sterke constructie en geweldige kleuren wordt bouwen leuk en gemakkelijk. Het STEM gecertificeerde speelgoed stimuleert het ruimtelijke inzicht, het ontwikkelt de bouwknobbel en zet aan tot creativiteit en logisch denken. Door jong te beginnen met het educatieve speelgoed van Geomag, ontwikkelen kinderen spelenderwijs belangrijke vaardigheden.

Omdat elk kind op zijn of haar niveau met dit educatieve speelgoed kan spelen, blijft het bouwspeelgoed leuk, ook als het kind ouder is. Het speelgoed van Geomag is daardoor duurzaam, het gaat jarenlang mee en is vervaardigd van hoogwaardige (gerecyclede) materialen. De aanschaf van Geomag speelgoed staat garant voor oneindig speelplezier!

Inhoud:
16 Staven
16 Bollen
10 Driehoekige panelen
8 Vierkante panelen
2 Vijfhoekige panelen

Leeftijd vanaf (jaar)5

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Geomag Super Color Panels Recycled 52 delig” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.