Shopping Cart

Zaterdag 17 december zijn wij extra geopend van 11:00 uur tot 17:00 uur.

Wacht niet te lang met het bestellen voor de kerstdagen. De bezorgdiensten hebben het erg druk!

Geomag is Speelgoed van het Jaar 2021 geworden!

Maar liefst twee prijzen voor Geomag magnetisch speelgoed

Er is een feestje te vieren bij Geomag, de welbekende uitgever van het bekenste magnetisch speelgoed. Maar liefst twee prijzen sleepte ze binnen. De vakjury beloonde hen met een prijs én de publieksprijs ging naar Geomag. Liefhebbers van magneten worden hier natuurlijk enthousiast van!

Sinds 1998 kom je de magnetische spelletjes van Geomag in de speelgoedzaken tegen. Het Zwitserse kwaliteitsmerk heeft zo al de weg naar menig kinderkamer gevonden. Sinds dien is het merk steeds groter geworden en brengt het steeds weer nieuwe pakketten contructiespeelgoed uit. Dit jaar is nieuw van hun hand het magnetisch speelgoed dat direct ook de publieksprijs in de wacht sleepte: duurzaam magnetisch speelgoed van gerecycled plastic.

Bouwen met magneetstaafjes en kleine magneetballetjes. Het verveelt eigenlijk nooit. Kinderen zijn er gek op en kunnen uren in de wondere wereld van magnetisme op ontdekkingsreis zijn. Bouwen vergt concentratie en traint de hersenen door logisch nadenken te stimuleren. De kids hebben plezier en krijgen inzicht in de werking van magnetisme, zwaartekracht en logica.

Het Geomag speelgoed draagt het STEM keurmerk, een kwaliteitskenmerk voor speelgoed dat bijdraagt aan de ontwikkeling van het kind. STEM staat voor Science, Technology, Engineering en Mathematics.

ONZE WINKEL IN EDE

is maandag t/m vrijdag geopend zodat je onze magneten kunt ervaren.

GRATIS VERZENDING

bij bestellingen vanaf 25 euro binnen Nederland

GEMAKKELIJK RETOUR

binnen 90 dagen na ontvangst van je bestelling bij je thuis en binnen NL.

VEILIG BETALEN IN DE SHOP

via beveiligde verbindingen naar je bank