geomag confetti 32 delig 871772003502 gm350 magneetjeswinkel.nl
Geomag Confetti 32 delig

Geomag Confetti 32 delig

20,90

Geomag is een ingenieus en toch eenvoudig constructiesysteem met magnetische staven en stalen bollen, waarmee je oneindig veel figuren en driedimensionale constructies maakt.

Geschikt voor kinderen vanaf: 3 jaar.

Beschikbaar via nabestelling

  Vertel me wanneer weer op voorraad!
  We sturen je een bericht bij nieuwe voorraad!

Annuleren? Klik hier.

Beschrijving

Geomag Confetti 32 delig

Geomag is een ingenieus en toch eenvoudig constructiesysteem met magnetische staven en stalen bollen, waarmee je oneindig veel figuren en driedimensionale constructies maakt. Dit super leuke speelgoed stimuleert het ruimtelijke inzicht, het ontwikkelt de bouwknobbel en zet aan tot creativiteit en logisch denken. De maximale kracht van de magneetjes zorgt ervoor dat de meest ingewikkelde constructies mogelijk zijn en met behulp van de panelen kan er extra stabiliteit worden aangebracht.
Inhoud:
12 Staven in diverse kleuren
9 Bollen
8 driehoekige panelen
2 Vierkante panelen
1 Vijfhoekige paneel
GEOMAG is een ingenieus maar eenvoudig constructiesysteem met magnetische staven en verchroomde stalen bollen. Dit klinkt misschien niet meteen alsof je er mee kan spelen, maar met GEOMAG kun je oneindig veel figuren en driedimensionale constructies maken.
Met GEOMAG maak je pas echt bijzondere bouwwerken. De bijzondere onderdelen zetten daarnaast aan tot creativiteit en logisch denken. Het stimuleert de handvaardigheid en het ruimtelijk inzicht en je kind ontwikkelt met behulp van het speelgoed een ware bouwknobbel.
Waar het speelgoed eerder nog bedoeld was voor de wat oudere kinderen, is het er nu ook voor de allerkleinsten (vanaf 1 jaar). Als ze al jong beginnen, zijn ze later als echte professionals in staat de moeilijkste bouwwerken in elkaar te zetten. Sommige ontwerpen hebben meer dan honderd onderdelen.
Leeftijd vanaf (jaar) 3
EAN code 871772003502

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Geomag Confetti 32 delig” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.