Shopping Cart

Een kinderfeestje bij MagneetjesWinkel?

Kinderfeestje Ede bij MagneetjesWinkel aan de Parkweg 82

Gezelligheid bij MagneetjesWinkel.nl

Woensdag 12 oktober was het een gezellige drukte bij MagneetjesWinkel.nl aan de Parkweg 82 in Ede. Tijdens het kinderfeestje van de 10-jarige Lieke uit Ede, liepen acht vriendjes en vriendinnen een speurtocht dwars door de stad. Het einddoel was het bowlingcentrum en onderweg moesten er een paar opdrachten uitgevoerd worden om de weg naar de verrassing te vinden.

Lieke komt graag in de shop om te helpen met leuke klusjes. In de zomervakantie had ze op een magneetbord met magneetjes een reclamebord voor op de deur gemaakt. De opdracht was om de magneetjes die hiervoor gebruikt waren in de winkel te zoeken en het bord na te maken.

En dat was natuurlijk superleuk om te doen! De kinderen struinden de shop door op zoek naar de magneetjes en al snel hadden ze het bord helemaal nagemaakt. 

Voordat ze weer vertrokken mochten ze natuurlijk ook zelf een magneetje dat ze zelf uit mochten zoeken mee naar huis nemen. Toen gingen de kinderen snel weer door naar hun volgende opdracht!

Lieke reclame magneetbord

Het was een gezellige drukte in de shop en wat ons betreft voor herhaling vatbaar. Heb je een idee voor een activiteit in Ede en omgeving, waar je onze hulp bij kunt gebruiken? Neem gewoon even contact op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

ONZE WINKEL IN EDE

is maandag t/m vrijdag geopend zodat je onze magneten kunt ervaren.

GRATIS VERZENDING

bij bestellingen vanaf 25 euro binnen Nederland

GEMAKKELIJK RETOUR

binnen 90 dagen na ontvangst van je bestelling bij je thuis en binnen NL.

VEILIG BETALEN IN DE SHOP

via beveiligde verbindingen naar je bank